Απαγωγή-μυστήριο τριών Αμερικανών στη Βαγδάτη

Απαγωγή-μυστήριο τριών Αμερικανών στη Βαγδάτη

Τρεις Αμερικανοί απήχθησαν στη Βαγδάτη, σύμφωνα με το Al Arabiya. Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση τους

Τρεις Αμερικανοί έχουν απαχθεί από "πολιτοφυλακές" στην ιρακινή πρωτεύουσα Βαγδάτη, μετέδωσε σήμερα το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, επικαλούμενο δικές του πηγές.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη δήλωσε πως είναι ενήμερη για την πληροφορία, αλλά δεν μπορεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για την ώρα.

Η κυβέρνηση εργάζεται για τον εντοπισμό των Αμερικανών που φέρεται ότι έχουν απαχθεί στο Ιράκ (αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ)

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ενήμερη για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τρεις πολίτες των ΗΠΑ αγνοούνται στο Ιράκ και εργάζεται από κοινού με τις ιρακινές αρχές για να τους εντοπίσουν, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

"Γνωρίζουμε τις πληροφορίες ότι Αμερικανοί πολίτες αγνοούνται στο Ιράκ", δήλωσε ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος ζήτησε ανωνυμία, όταν ρωτήθηκε για την πληροφορία που μετέδωσε το αραβικό δίκτυο Al Arabiya ότι τρεις πολίτες των ΗΠΑ απήχθησαν στη Βαγδάτη. "Εργαζόμαστε με την πλήρη συνεργασία των ιρακινών αρχών προκειμένου να εντοπίσουμε και να πάρουμε πίσω τα πρόσωπα αυτά", είπε.

(ΑΜΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: