Απάτη τελικά το "Hold a Coke with your Boobs"

Απάτη τελικά το "Hold a Coke with your Boobs"

Η νέα "τρέλα" που έκανε άντρες και γυναίκες να τοποθετούν ανάμεσα στο στήθος τους κουτάκια γνωστού αναψυκτικού, ώστε να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού, αποδείχθηκε ψέμα (Vid)

Το συγκεκριμένο hastag στο Twitter, που προωθούσε μέχρι πρότινος την νέα μόδα "Hold a Coke with your Boobs", όπως λέμε "Κράτησε μια κόκα κόλα με το στήθος σου", αποδεικνύεται μεγάλη απάτη, για εκατοντάδες γυναίκες, οι οποίες κοινοποίησαν ανάλογο βίντεο, πιστεύοντας ότι συμβάλουν στην ενίσχυσης της ευαισθητοποίησης για το καρκίνο του μαστού.

Όπως αποδείχθηκε η εν λόγω πρόκληση ξεκίνησε από έναν σκάουτερ στο χώρο της πορνογραφίας, ο οποίος ενθάρρυνε τις γυναίκες -αλλά και μερικούς άνδρες- να ποζάρουν με αναψυκτικά και να ποστάρουν την εικόνα τους στο διαδίκτυο.

Όλο αυτό όμως ήταν ένα τεράστιο αστείο.

Ουσιαστικά το hastag αυτό,κορόιδευε το Icebucket Challenge του περσινού καλοκαιριού . Στο "Hold a Coke with your Boobs" οι γυναίκες εμφανίζονται με καλυμμένες τις θηλές τους, για καλό σκοπό.

Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα έχουν εξοργιστεί από την συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία διακωμωδεί το Icebucket Challenge, το οποίο βοήθησε, με πάνω από 75 εκατομμύρια λίρες, στον αγώνα σχετικά με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση.

Επίσης, όσοι το επινόησαν αυτό, έχουν κατηγορηθεί για την προσπάθειά τους να κάνουν τον καρκίνο του μαστού να φαίνεται σέξι, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια πράξη είναι προσβλητική για τις γυναίκες που μπορεί να έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή λόγω της ασθένειας.

Ο "κυνηγός" ταλέντων" για ταινίες πορνό, Danny Frost και το μοντέλο Gemma Jaxx, έχουν αποκαλύψει ότι είναι εκείνοι που ξεκίνησαν το hastag.

Παρόλο που το έκαναν στο όνομα του χιούμορ, ο Ντάνι ισχυρίζεται ότι έχει αποφασίσει πως θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την άντληση κεφαλαίων για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που αφορούν τον καρκίνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Hold a Coke with your Boobs: Η γυμνή εκδοχή του Ice Bucket Challenge

ADVERTISING

SHARE: