Απίστευτες εικόνες: Άνδρας προσπαθεί να απαγάγει αγοράκι που παίζει με τους φίλους του

Απίστευτες εικόνες: Άνδρας προσπαθεί να απαγάγει αγοράκι που παίζει με τους φίλους του
Άνδρας επιχειρεί να απαγάγει αγόρι που παίζει με τους φίλους του video

Συγκλονίζει το θράσος ενός άνδρα στην Κίνα, ο οποίος επιχειρεί να απαγάγει ένα μικρό αγόρι την ώρα που αυτό παίζει με τους φίλους τους σε μία υπαίθρια αγορά, αρπάζοντάς το κυριολεκτικά από την παρέα του

Κάμερα ασφαλείας στην πόλη Ντόνγκουαν της Κίνας κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ένας άνδρας που περπατά στο δρόμο “αρπάζει” με ύπουλο τρόπο ένα αγοράκι ενώ αυτό παίζει με την παρέα του.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο άνδρας να πλησιάζει τα παιδιά και ξαφνικά να απλώνει το χέρι του πιάνοντας το τρίχρονο αγόρι από το κεφάλι και απομακρύνοντάς το με τρόπο, χωρίς αυτό να προλάβει να αντιδράσει.

Την τελευταία στιγμή, ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και σπεύδει να σώσει τον αδελφό του, πράγμα που καταφέρνει, εφόσον ο άγνωστος δεν αντιδρά καθώς το όλο σκηνικό λαμβάνει χώρα μέρα μεσημέρι σε δημόσιο χώρο.

Ο άνδρας λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να απαγάγει το αγοράκι, παρά μόνο ήθελε να… παίξει μαζί του. Κάτι που ωστόσο δεν έγινε πιστευτό από τις αρχές που έχουν ασκήσει δίωξη σε βάρος του ύστερα από την μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς των παιδιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα