Απίστευτο: Ήταν νεκρός επί 8 μήνες σε πάρκινγκ αεροδρομίου

Απίστευτο: Ήταν νεκρός επί 8 μήνες σε πάρκινγκ αεροδρομίου

Συγγενείς και φίλοι "σάρωναν" το Κάνσας Σίτι προς αναζήτηση του αγαπημένου τους Ράντι Πότερ, ο οποίος όμως ήταν νεκρός σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και προφανή σημεία. Απαρηγόρητη η σύζυγός του ζητά εξηγήσεις από τις αρχές

Με το χειρότερο σενάριο τελείωσε η αγωνία για τους συγγενείς και τους φίλους του 53χρονου αγνοούμενου Ράντι Πότερ, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τους τελευταίους 8 μήνες, καθώς το πτώμα του εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο φορτηγάκι του, στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου του Κάνσας.

Οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μετά από παράπονα για έντονη δυσοσμία και εικάζουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. «Αυτό που με σκοτώνει περισσότερο είναι το γεγονός ότι ήμουν εκεί. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί την πρώτη εβδομάδα», είπε η σύζυγός του στην Washington Post καταγγέλλοντας τις αρχές και ζητώντας εξηγήσεις για το πως ο άνθρωπος του παρά τις έρευνες βρισκόταν σε ένα τόσο προφανές σημείο.

Η σύζυγος του, που είναι απαρηγόρητη, είχε ψάξει στο χώρο του αεροδρομίου, με τις αρχές να τη διαβεβαιώνουν πως αν βρισκόταν εκεί θα είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή με την οικογένεια να στρέφει τις έρευνες της σε άλλα σημεία προσλαμβάνοντας μάλιστα και ιδιωτικό ερευνητή.

Η οικογένεια δημοσιοποίησε το θέμα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ελπίδα κανείς άλλος να μην έχει την τύχη του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή: washingtonpost

ADVERTISING

SHARE: