Απίστευτο βίντεο: Βουλευτές εμφανίζονται στη Βουλή ξυπόλυτοι

default image

Σκηνές απείρου κάλλους στο κοινοβούλιο του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, με βουλευτές να πιάνονται κυριολεκτικά στον ύπνο και να τρέχουν όπως-όπως τα ξημερώματα να ψηφίσουν (vid)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κοινοβούλιο του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, καθώς βουλευτές εμφανίστηκαν για να ψηφίσουν άλλοι μισοντυμένοι και ξυπόλυτοι και άλλοι με αθλητική περιβολή!

Το αστείο θέαμα προέκυψε μετά από συζήτηση στη βουλή για άδειες σε εταιρίες εξόρυξης. Η διαδικασία διήρκεσε πολλές ώρες και αρκετοί βουλευτές αποφάσισαν να πάνε στα δωμάτια τους στο κτίριο για να ξεκουραστούν, μαζεύοντας δυνάμεις για την ψηφοφορία που θα ακολουθούσε.

Ξαφνικά όμως, γύρω στις 02:30 χτύπησε το κουδούνι που τους καλούσε να προσέλθουν αμέσως, καθώς ξεκινούσε η ψηφοφορία. Επακόλουθο ήταν να πιαστούν κυριολεκτικά στον ύπνο, καταφθάνοντας στην αίθουσα όπως-όπως.

Άλλοι μισοντυμένοι και ξυπόλυτοι, άλλοι φορώντας μεν το σακάκι αλλά γυμνοί από μέσα, άλλοι με βερμούδες και αθλητικά T-shirts. Στην εικόνα αυτή, υπήρξαν και κάποιοι βουλευτές που δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν και να γελάνε.


Πηγή: Guardian

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα