Ασυγκράτητη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με μαθητές της

Ασυγκράτητη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με μαθητές της
© FACEBOOK

Η 25χρονη έκανε σεξ με τέσσερις μαθητές της, με δύο εκ των οποίων μάλιστα την ίδια μέρα. Τους μετέφερε στο σπίτι της και μετά την πράξη, τους επέστρεφε στο σχολείο

Με χειροπέδες κατέληξε μια καθηγήτρια καλλιτεχνικών στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, καθώς κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τέσσερις από τους μαθητές της, με δύο εκ των οποίων την ίδια μέρα.

Η 25χρονη έγγαμη εκπαιδευτικός συνελήφθη την Τετάρτη μετά από ενδελεχή έρευνα της διεύθυνσης του σχολείου που δίδασκε. Το θέμα βγήκε στο φως όταν γονείς κατηγόρησαν την καθηγήτρια ότι είχε σεξουαλικές επαφές με αρκετούς μαθητές ενώ η διεύθυνση του λυκείου άρχισε έρευνα μετά από απειλές από γονείς ότι "θα έκαναν κακό" σε μία από τις καθηγήτριες.

Στη συνέχεια οι μαθητές - θύματα ενημέρωσαν τις αρχές για τις παράνομες σχέσεις της καθηγήτριάς τους, με έναν εξ αυτών να υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος πήγε από πάνω του και του είπε "πόσο ωραίος είναι", στέλνοντάς του στη συνέχεια μια φωτογραφία της με ένα δερμάτινο λουρί.

Σύμφωνα τις αρχές, ένας άλλος μαθητής είπε ότι η 25χρονη τον πήρε και τον πήγε στο διαμέρισμά της, έκαναν σεξ και τον επέστρεψε στο σχολείο, αργότερα την ίδια μέρα. Ο ίδιος τόνισε ότι λίγες ώρες αργότερα, η καθηγήτρια πήγε άλλον μαθητή στο σπίτι της.

Ασυγκράτητη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με μαθητές της
© FACEBOOK

Και οι τέσσερις μαθητές επεσήμαναν ότι άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα με την καθηγήτρια, τονίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου τα μηνύματα αυτά είχαν όλο και περισσότερο σεξουαλικό περιεχόμενο.

Παρά το γεγονός ότι η 25χρονη φέρεται να είχε επαφές με τέσσερις μαθητές της, αντιμετωπίζει μόνο μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης, καθώς μόνο ένα από τα τέσσερα παιδιά ήταν κάτω των 18 ετών. Η καθηγήτρια υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος της έλεγε ψέματα για την ηλικία του.

Η δίκη της έχει προγραμματιστεί για το τέλος Οκτωβρίου και αν κριθεί ένοχη κινδυνεύει με φυλάκιση 10-40 ετών.

Πηγή: Daily Mail

ADVERTISING

SHARE: