August Ames: Η πορνοστάρ που αυτοκτόνησε είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση

August Ames: Η πορνοστάρ που αυτοκτόνησε είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση

Τον εφιάλτη της κακοποίησης στην παιδική ηλικία προσπαθούσε να ξορκίσει η πορνοστάρ που εν τέλει έθεσε τέλος στη ζωή της. Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Βυθισμένη στην κατάθλιψη, αλλά και τις καταχρήσεις φαίνεται πως ήταν η πορνοστάρ που έβαλε τέλος στη ζωή της στο Λος Άντζελες, την περασμένη εβδομάδα. Η 23χρονη August Ames, εξηγούσε σε podcast τον περασμένο Νοέμβριο πως όλα τα προβλήματά της είχαν ως αφετηρία την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική της κακοποίηση, όταν ήταν ακόμη παιδί.

Ξεκαθάρισε πως ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο πατέρας της, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Επιπλέον, από την εξομολόγησή της προκύπτει πως όσες φορές απευθύνθηκε σε ειδικό για ψυχοθεραπεία, συνάντησε σκεπτικισμό αναφορικά με το επάγγελμα που έκανε.

“Ήταν απαίσια. Είναι ακόμη πολύ πρόσφατο και προσπαθούσα να απασχολώ τον εαυτό μου για να μην το σκέφτομαι και πέφτω σε κατάθλιψη” ανέφερε και πρόσθετε: “Προσπαθώ να κάνω ψυχοθεραπεία. Μισώ αυτή τη λέξη. Μισώ την ψυχοθεραπεία”.

Στη συνέχεια αποκάλυπτε πως είχε στραφεί στο αλκοόλ και τις ψυχοτρόπες ουσίες και τα ναρκωτικά. “Δεν πίνω πια. Όταν έπινα, πάντα λιποθυμούσα. Παλιότερα έκανα και χασίς, ήμουν συνεχώς φτιαγμένη. Τώρα πίνω απλώς νερό”.

Η διάσημη πορονοστάρ από τον Καναδά, αυτοκτόνησε. Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μερσέντες Γκραπόφσκι φαίνεται πως κρεμάστηκε στο σπίτι της και έτσι έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα