Αυτές είναι οι ‘πρωτεύουσες’ της διασκέδασης

Αυτές είναι οι ‘πρωτεύουσες’ της διασκέδασης
fortune

Εσείς ποιά πόλη θα επιλέγατε ως ιδανικό προορισμό για το επόμενό σας ταξίδι;

Αναζητάτε τον κατάλληλο προορισμό για το επόμενό σας ταξίδι; Η λίστα 2018 Time Out City Life μόλις κυκλοφόρησε το χάρτη των πιο συναρπαστικών πόλεων αυτή τη στιγμή.

Η εκτενής έρευνα της ιστοσελίδας Time Out αποκάλυψε μια σειρά από συναρπαστικούς προορισμούς που προσφέρουν τα πάντα, από πολιτιστικές προτάσεις μέχρι και άφθονες ιδέες για φαγητό, με βάση τις απαντήσεις 15.000 ατόμων σε 32 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω τις δέκα πόλεις της λίστας που βρίσκονται στην κορυφή:

ΣΙΚΑΓΟ, ΗΠΑ

fortune

 

Χαρακτηρίστηκε ως η νούμερο ένα πόλη στον κόσμο στη διασκέδαση και στην απόλαυση της ζωής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η «Windy City» -όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι, σημείωσε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία στο φαγητό και το ποτό, ενώ είναι πάνω από το μέσο όρο στην ευτυχία, τον πολιτισμό, την οικονομική προσιτότητα, την υπερηφάνεια της πόλης και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται στη γειτονιά τους.

ΠΟΡΤΟ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

fortune

 

Όχι μόνο συμμετέχει στην κατάταξη για πρώτη φορά, αλλά κατάφερε να προσγειωθεί και στη δεύτερη θέση της λίστας. Συγκεκριμένα, το Πόρτο χαρακτηρίστηκε ως η πιο ζωντανή πόλη, στην οποία μπορεί κανείς εύκολα να κάνει φιλίες και να βρει μία νέα αγάπη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,  ΗΠΑ

fortune

Το «Μεγάλο Μήλο» αποδείχθηκε τόσο δημοφιλές όσο ποτέ, στις βαθμολογίες, σημείωντας μία από τις καλύτερες βαθμολογίες στη νυχτερινή ζωή, με τέσσερις στους πέντε ανθρώπους να το χαρακτρίζουν ως το καλύτερο μέρος για να ξενυχτίσετε. Εκτός αυτού, η Νέα Υόρκη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον κόσμο για τον πολιτισμό της, ενώ μαζί με το Τόκιο θεωρείται ως η πόλη που οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο επιθυμούν να επισκεφθούν φέτος.

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Μελβούρνη βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ενώ έρχεται πρώτη στην ευτυχία, με το 89% των ανθρώπων να υποστηρίζει ότι είναι ευτυχισμένοι ζώντας εκεί. Η έρευνα έδειξε ότι δύο στους τρεις ανθρώπους την χαρακτήρισαν ως ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνει κανείς φίλους εύκολα, ενώ τα μπαρ και το φαγητό έλαβαν υψηλές βαθμολογίες από το 80% των ανθρώπων της έρευνας.

Διαβάστε τη συνέχεια της λίστας στο FORTUNE GREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα