Αυτό είναι το τούνελ του Elon Musk στο Λος Άντζελες

Αυτό είναι το τούνελ του Elon Musk στο Λος Άντζελες

Σχεδιάζει ένα τούνελ με σκοπό να αποσυμφορήσει την κατάσταση στους δρόμους του L.A.

Νέες φωτογραφίες απ' το τούνελ που σκάβει κάτω απ' το Λος Άντζελες, ώστε να περιοριστεί η κίνηση στους δρόμους της περιοχής όπου ζουν κυρίως οι διάσημοι και οι αστέρες του Χόλιγουντ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Elon Musk.

Πρόκειται για ένα απ' τα μικρότερα project του Musk, με το οποίο ασχολείται η εταιρεία του «The Boring Company», και μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει περίπου 150 μέτρα. Στόχος του Musk είναι μέσα στον επόμενο χρόνο να εκτείνεται απ' το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στο Route 101, κατά μήκος του 405, ενός απ' τους δρόμους με την περισσότερη κίνηση στις ΗΠΑ. Πριν από λίγο καιρό είχε επίσης μοιραστεί φωτογραφίες με τα ασνασέρ που θα κατεβάζουν τα οχήματα στο τούνελ.

Δεν είναι όμως το μόνο φιλόδοξο σχέδιο του Musk. Πέρα απ' τα διαστημικά ταξίδια που θέλει να ξεκινήσει, ο επιχειρηματίας σχεδιάζει επίσης να συνδέσει τη Νέα Υόρκη με την Ουάσιγκτον μέσω τούνελ. Στο μεταξύ, ο κυβερνήτης του Μέριλαντ ανακοίνωσε ότι η «The Boring Company»χτίζει μια διαδρομή απ' τη Βαλτιμόρη προς την Ουάσιγκτον, αν και ο ίδιος ο Musk δεν το έχει επιβεβαιώσει ακριβώς.

ADVERTISING

SHARE: