Αυξημένα μέτρα ασφάλειας λόγω απειλής στο Λος Άντζελες

Αυξημένα μέτρα ασφάλειας λόγω απειλής στο Λος Άντζελες

Αυξημένα μέτρα ασφάλειας στο Λος Άντζελες, μετά από ενημέρωση των αρχών για επικείμενη απειλή κατά της δημόσιας ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ασφάλειας στις ΗΠΑ, αλλά και αξιωματούχοι των αρχών ασφαλείας στο Λος Άντζελες δήλωσαν ότι ειδοποιήθηκαν από τις αρχές ασφάλειας άλλης χώρας για μια “συγκεκριμένη” απειλή κατά του δικτύου των σιδηροδρόμων στην πόλη ( Red Line commuter rail system) αυξάνοντας τα μέτρα ασφάλειας, αλλά κι εκδίδοντας προειδοποίηση προς τους πολίτες.

“Πρόκειται για επικείμενη απειλή,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων. “Ωστόσο, η αξιοπιστία της, χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση,” τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας, για την απειλή αυτή, ενημερώθηκε το FBI, από τις υπηρεσίες ασφάλειας άλλης χώρας, όπου κι εντοπίστηκε η απειλή, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί η χώρα.

Ένας άντρας που τηλεφώνησε στις υπηρεσίες ασφάλειας της ξένης χώρας, ενημέρωσε τις αρχές για επικείμενη επίθεση στα σταθμό τρένου κατά μήκος του δρόμου όπου βρίσκεται το θεματικό πάρκο των εγκαταστάσεων παραγωγής ταινιών (Universal Studios).

ADVERTISING

SHARE: