Δεν έχεις παρέα για να πας σινεμά; Τώρα μπορείς να πάρεις μαζί τον... σκύλο σου

BBC VIDEO

Η νέα μόδα κερδίζει διαρκώς έδαφος στην Κίνα και μοιάζει να προκαλεί ενθουσιασμό τόσο στους ανθρώπους όσο και στους τετράποδους φίλους τους

Υπάρχει κόσμος που του αρέσει να πηγαίνει μόνος στο σινεμά. Και υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να πηγαίνουν πάντα με παρέα. Κάποιες φορές το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκουν παρέα. Τώρα πια, μπορούν να πηγαίνουν στον κινηματογράφο συντροφιά με τον καλύτερο φίλο τους, τον... σκύλο τους! Οι νέοι αυτοί κινηματογράφοι λειτουργούν προς το παρόν μόνο στην Κίνα.

Οι Κινέζοι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο τρόπο για να τιμήσουν τη "χρονιά του σκύλου". Στα "Sweet Cinemas" οι ζωόφιλοι μπορούν να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους, μαζί με την καλύτερη συντροφιά: τον αγαπημένο τετράποδο φίλο τους.

Η Κίνα φαντάζει με το ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη αυτής της ιδέας, αφού χρόνο με το χρόνο οι ιδιοκτήτες σκύλων αυξάνονται θεαματικά και ο αριθμός των κατοικίδιων σκυλιών υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια. Οι δε προβολές γίνονται με ειδική τεχνική, η οποία είναι "φιλική" για την όραση των σκύλων, όπως αναφέρει το BBC. Όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο, καθώς οι έρευνες αγοράς έχουν δείξει ότι όσον αφορά στην περιποίηση του καλύτερου φίλου του ανθρώπου "λεφτά υπάρχουν" στην Κίνα.

Το ζητούμενο είναι ότι στα σινεμά αυτά τόσο τα σκυλιά όσο και οι ιδιοκτήτες τους μοιάζουν να περνούν υπέροχα και να απολαμβάνουν την όλη διαδικασία.

ADVERTISING

SHARE: