Έγινε ‘επιδημία’ το γαμήλιο στοματικό σεξ: Νέο ‘κρούσμα’ στην Κύπρο

Έγινε ‘επιδημία’ το γαμήλιο στοματικό σεξ: Νέο ‘κρούσμα’ στην Κύπρο

Εξαπλώνεται η νέα "μόδα" που σόκαρε προ ολίγων ημερών τη Ρόδο. Νιόπαντροι σε ορθόδοξη εκκλησία της Κύπρου επιδόθηκαν σε στοματικό σεξ και προκάλεσαν. Η νύφη "καυχήθηκε" πως ήταν δική της έμπνευση

Ένα νέο περιστατικό νιόπαντρου ζευγαριού, το οποίο επιδόθηκε σε γαμήλιο στοματικό σεξ» έξω από ορθόδοξη εκκλησία, αναστάτωσε την τοπική κοινωνία στην Κύπρο.

Οι νεόνυμφοι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό την ώρα της πράξης και το “κατόρθωμά” τους δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun. Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Μαρκ Σίμονς με κατεβασμένο το παντελόνι του, να φορά μόνο το εσώρουχό του, το οποίο μάλιστα αναγράφει τη φράση “Ιδιοκτησία της κυρίας Σίμονς”. Μπροστά του, πεσμένη στα γόνατα, είναι η νύφη, Σαμάνθα, η οποία επιδίδεται στον γαμήλιο “εορτασμό” που όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ήταν δική της ιδέα και έμπνευση.

«Ήταν δική μου ιδέα. Νόμιζα ότι ήταν μια αστεία φωτογραφία. Είναι πραγματικά μια πολύ αστεία ιδέα, δεν είναι για (να τη δείξει κανείς σε) παιδιά ή για εγγόνια, αλλά για να γελάσουμε. Δεν είναι φωτογραφία που θα βάλεις πάνω από την πολυθρόνα, είναι απλά μια “ανάλαφρη” φωτογραφία» είπε χαρακτηριστικά η νύφη.

 

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο. Το επίμαχο στιγμιότυπο έλαβε χώρα κατά το ηλιοβασίλεμα έξω από την εκκλησία και ενώ οι καλεσμένοι στο μυστήριο είχαν αποχωρήσει.

Ο Μαρκ και Σαμάνθα μάλιστα υπερασπίζονται το ζευγάρι των Βρετανών που προέβησαν σε παρόμοια πράξη στον Άγιο Παύλο της Ρόδου, ένα γεγονός που οδήγησε τον τοπικό μητροπολίτη στην απαγόρευση τέλεσης γάμων στη συγκεκριμένη εκκλησία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση της απαγόρευσης προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων σε άλλα ζευγάρια Βρετανών που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους στον Άγιο Παύλο. 

(Με πληροφορίες από Sun)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα