Είναι γεγονός: Άνθρωπος δάγκωσε σκύλο

Είναι γεγονός: Άνθρωπος δάγκωσε σκύλο
PIXABAY

Ποιος ο λόγος που ένας 65χρονος επιτέθηκε σε μεγαλόσωμο σκυλί και το δάγκωσε επανειλημμένως

Λέγεται ότι δεν είναι είδηση όταν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο αλλά όταν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο. Λοιπόν, συνέβη και αυτό, με έναν συνταξιούχο νοσοκόμο να σώζει τη ζωή του Τζακ Ράσελ του, το οποίο δεχόταν επίθεση από δύο σκυλιά.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ, στην Αγγλία. Ο 65χρονος Τζον Γουντ έβγαλε τον 11χρονο σκύλο του Μπόμπι, βόλτα. Κάποια στιγμή ένα Ροτβάιλερ και ένα μεγαλόσωμο λευκό σκυλί τους πλησίασαν.

"Το Ροτβάιλερ ήρθε τρέχοντας και άρχισε να επιτίθεται από πίσω στον Μπόμπι, ο οποίος προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το λευκό σκυλί πήδησε πάνω του και τον άρπαξε από το λαιμό. Θα τον σκότωνε έτσι άρχισα να το χτυπάω στο κεφάλι με ένα ξύλο. Εξακολουθούσε όμως να μην φεύγει", δήλωσε ο Γουντ.

Και συνέχισε: "Το επόμενο πράγμα που έκανα ήταν να πέσω στο έδαφος και να δαγκώσω τον σκύλο. Συνέχισα να τον δαγκώνω για περίπου 10 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο σκύλος άφησε τον Μπόμπι. Δεν επρόκειτο να τον άφηνα, θα τον σκότωνε. Θα ήταν νεκρός αν δεν το έκανα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία".

Όταν και τα δύο σκυλιά υποχώρησαν, ο Γουντ διαπίστωσε ότι το Τζακ Ράσελ του είχε τραυματιστεί σοβαρά στο λαιμό. Το πήγε στον κτηνίατρο και τέλος καλό, όλα καλά, αφού μετά από κάποιες μέρες ο Μπόμπι επέστρεψε στο σπίτι για το στάδιο της ανάρρωσης.

(Πηγή: Daily Mail)

ADVERTISING

SHARE: