Εκτελεί τέλεια γυμναστικές ασκήσεις, χωρίς να βλέπει

default image

Διαβάστε για τη 13χρονη, που παρά το σοβαρό πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, εντυπωσιάζει με το ταλέντο της στη γυμναστική (Vid+Pics)

Όταν βλέπει κανείς την Lola Walters να κάνει αυτά τα απίστευτα άλματα, τις περιστροφές και τους  επιβλητικούς ελιγμούς δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το νεαρό κορίτσι δεν έχει την όρασή της.

Η ιστορία της 13χρονης από την Καλιφόρνια έχει συγκινήσει όσους την ξέρουν καθώς αυτό το παιδί ξετυλίγει όλο το ταλέντο της στη γυμναστική παρόλο που δεν βλέπει.

Μάλιστα εντυπωσίασε τα πλήθη της αμερικάνικης  Γυμναστικής Ακαδημίας στο Long Beach όταν ολοκλήρωσε τις ασκήσεις της χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι από τους συναθλητές της που έχουν τέλεια όραση.

 

Η νεαρή μπορεί να δει μετά βίας καθώς πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται  νυσταγμός.

Τα μάτια της κινούνται συνεχώς με αποτέλεσμα να τα βλέπει όλα διπλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει την αντίληψη όταν τρέχει που ακριβώς βρίσκεται.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι με το τρόπο που εκτέλεσε τις ασκήσεις, ακόμα και οι βαθμολογητές δεν κατάλαβαν ότι  είχε πρόβλημα όρασης.

Η 13χρονη υιοθετήθηκε σε ηλικία δύο ετών όταν η μητέρα της είδε μια φωτογραφία της σε ιστοσελίδα ενός ορφανοτροφείου της Βουλγαρίας.

 

Η Beth,  θύματε “Ήμουν 32 ετών, χωρισμένη όταν είδα τη φωτογραφία της μικρής και θέλησα να την υιοθετήσω” και πρόσθεσε “Όταν το παιδί έφτασε στις Η.Π.Α οι γιατροί ανακάλυψαν το πρόβλημα που είχε με την όρασή της”.

Σαν μάνα, φοβάται βλέποντας το παιδί της να κάνει δύσκολες ασκήσεις. Παρ’ όλα αυτά χαίρεται που η μικρή δεν το βάζει κάτω και παρ’ όλο το πρόβλημα της θέλει να της συμπεριφέρονται και να τη βαθμολογούν όπως όλους τους άλλους, χωρίς καμία διάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα