Επίθεση στο Λονδίνο: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου

Επίθεση στο Λονδίνο: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου

Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκαν οι Βρετανοί εκδότες προκειμένου να ενημερώσουν τις κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων για το τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε εκ νέου τη Βρετανία

Για «Σφαγή στο Λονδίνο» μιλούν τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων αναφερόμενα στη διπλή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Γέφυρα του Λονδίνου και την αγορά Μπόροου που επαναφέρει στο προσκήνιο τον εφιάλτη της τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Βρετανοί εκδότες επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου προκειμένου να αποτυπώσουν στις κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων τους τη νέα τραγωδία που σημαδεύει τη Βρετανία.

Οι Times μιλούν για «Σφαγή στη Γέφυρα του Λονδίνου καθώς οι τρομοκράτες βάζουν στο στόχαστρο αυτούς που διασκέδαζαν», ενώ η Telegraph τιτλοφορείται «Σφαγή στο Λονδίνο καθώς οι τρομοκράτες χτυπούν ξανά».

 

«Τρόμος στη Γέφυρα του Λονδίνου» γράφει η Sun συμπληρώνοντας ότι το βαν των δραστών έπεσε πάνω στους πεζούς με ταχύτητα περίπου 80χλμ/ώρα.

 

Ο Οbserver αναφέρει «Διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο λίγο πριν τις εκλογές», ενώ η Sunday Express τιτλοφορείται «Τρόμος στη Γέφυρα του Λονδίνου» αναφερόμενη στους τραυματίες από την διπλή επίθεση.

O βρετανικός Independent γράφει: «Νύχτα τρόμου καθώς μια βίαιη επίθεση χτυπά την πρωτεύουσα». Στον τρόμο εστιάζει και η Daily Star εικονογραφώντας το πρωτοσέλιδό της με πανόπλους αστυνομικούς.

Τέλος η Mail on Sunday γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Η τρομοκρατία χτυπά τη Γέφυρα του Λονδίνου»

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα