Επιζήσας του Μπατακλάν απαντά στον τραγουδιστή των Eagles Of Death Metal

default image

Έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές των Eagles Of Death Metal, μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την στήριξη του στον Ντόναλντ Τραμπ και του νόμου υπέρ της οπλοκατοχής (Pics + Vid)

Ο τραγουδιστής των Eagles Of Death Metal προκαλεί για μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις του για το τρομοκρατικό χτύπημα του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβρη, που στοίχισε η ζωή σε 130 ανθρώπων, οι 89 εκ των οποίων βρίσκονταν στο εσωτερικού του θεάτρου, για να απολαύσουν την εμφάνιση του συγκροτήματος.

Ο Jesse Hughes είχε προβεί επανειλημμένα σε προκλητικές δηλώσεις για την επίθεση και για το ποιος έχει την ευθύνη για τον θάνατο των αθώων πολιτών, μάλιστα ο ίδιος έχει δηλώσει πως είναι υπέρ της οπλοκατοχής.

 

“Αφού φέρνεις το θέμα στην οπλοκατοχή, θα σου πω, πόσο βοήθησε ο έλεγχος οπλοκατοχής στη Γαλλία τα θύματα της 13ης Νοεμβρίου;” είχε πει ο Jesse Hughes μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας του στο Μπατακλάν το Φεβρουάριο.

“Ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου και το μισώ που είναι έτσι. Αλλά νομίζω πως ώσπου κανείς να μην έχει όπλα, όλοι θα πρέπει να διαθέτουν από αυτά” είχε σημειώσει ο ίδιος, σε μια προσπάθεια για να δικαιολογήσει τη θέση του υπέρ της οπλοκατοχής.

Πριν απ’ έναν μήνα είχε δηλώσει στο Taki Magazine πως οι Γάλλοι πολίτες φοβούνταν να μιλήσουν για την τρομοκρατία, καθώς μπορεί να χαρακτηρίζονταν ρατσιστές.

 

Σ’ αυτές του της δηλώσεις απάντησε ένας από τους επιζήσαντες της επίθεσης της 13η Νοεμβρίου. “Όπως ο Τραμπ, έτσι και ο Hughes εκφράζει διχαστικές απόψεις, χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης για να φέρει στη δημοσιότητα της απόψεις του”, αναφέρει ο Σκοτ. “Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς που απευθύνονται τα λόγια του, εξαιτίας των μέσων που χρησιμοποιεί για τα ξεσπάσματά του. Το τελευταίο είναι ένα Αμερικάνικο ακροδεξιό περιοδικό. Πιθανότατα, να πιστεύει ότι ενισχύει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Όποιες και να είναι οι προθέσεις του τα λεγόμενά του, που έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο, είναι προκλητικά”, συμπληρώνει.

“Τα λόγια του προκαλούν πόνο γιατί  υπάρχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τους θαυμαστές του συγκροτήματος και τον ίδιο, αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Τα σχόλια αυτά είναι σαν μπουνιά για τους θαυμαστές του, ειδικότερα όταν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους τραύματα. Ο ίδιος μπορεί να δηλώνει ότι λατρεύει τον γαλλικό λαό, τα λόγια του ωστόσο είναι σαν δαγκωματιά στα, ακόμη, ανοιχτά τραύματα”, συνεχίζει.

“Είναι σαφές πως ο Hughes αντιμετωπίζει τα δικά του θέματα, τα οποία πρέπει να λύσει”. καταλήγει.

Εν τω μεταξύ, δυο από τα μέλη του συγκροτήματος έχουν διαχωρίσει δημόσια τη θέση τους από τους ισχυρισμούς του Hughes και έχουν ακυρώσει 2 από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στη Γαλλία.

(ΠΗΓΗ: NME)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα