Εξοργιστικό: Δικαστής επιτίθεται φραστικά σε άρρωστη κατηγορούμενη – Πέθανε λίγες μέρες μετά

Εξοργιστικό: Δικαστής επιτίθεται φραστικά σε άρρωστη κατηγορούμενη – Πέθανε λίγες μέρες μετά
Δικαστής επιτίθεται σε άρρωστη κατηγορούμενη

"Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την θεραπεία σας για το αναπνευστικό σας πρόβλημα", ακούγεται να λέει η δικαστής στην 59χρονη, που προσπαθούσε να της πει ότι πρέπει να πάρει τα φάρμακά της

Τον γύρο του διαδικτύου, με σωρεία επικριτικών σχολίων, κάνει η απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξε μια δικαστής στη Φλόριντα των ΗΠΑ απέναντι σε μια άρρωστη γυναίκα. Η τελευταία, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, με την δικαστή να επιτίθεται φραστικά στην 59χρονη κρατούμενη, η οποία προσπαθούσε να της εξηγήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με το CBS Miami, η οικογένειά της ανέφερε ότι έπασχε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έπρεπε να πάρει τα φάρμακά της.

Στο βίντεο από την δικαστική αίθουσα, η δικαστής λέει στην 59χρονη: “Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την θεραπεία σας για το αναπνευστικό” ενώ την διέκοψε επανειλημμένως, λέγοντάς την να ακούει. “Κυρία, ούτε να λέτε ‘ναι’. Απλά ακούστε”.

Η 59χρονη, που ήταν κατηγορούμενη για οικογενειακή βία, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση. Το Sun Sentinel ανέφερε ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της λίγες μέρες μετά.

Ανώτερος δικαστής δήλωσε λίγα 24ωρα αργότερα ότι η δικαστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στο έδρανο. Επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί το καλοκαίρι και είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα λίγες εβδομάδες πριν το το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα