Φρίκη σε go-kart: Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της σε τροχό και σκοτώθηκε

Φρίκη σε go-kart: Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της σε τροχό και σκοτώθηκε
PIXABAY

Η 28χρονη φορούσε κράνος και είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο όταν μπήκε στο go-kart για την μοιραία βόλτα

Τραγική κατάληξη είχε για μια 28χρονη Ινδή η επίσκεψη σε πάρκο ψυχαγωγίας στο κρατίδιο Χαριάνα, στα βόρεια της χώρας, καθώς τα μαλλιά της μπερδεύτηκαν στον τροχό ενός go-kart με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η Πουνίτ Καούρ είχε πάει για διακοπές μαζί με την οικογένειά της και επισκέφτηκε με τον σύζυγό της το πάρκο. Ενώ έκαναν go-kart, τα μαλλιά της μπλέχτηκαν σε έναν από τους τροχούς. Το όχημα συνέχισε να κινείται με επακόλουθο το δέρμα του κεφαλιού της να ξεριζωθεί από το κρανίο της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το πάρκο έκλεισε την πίστα του go-kart ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η 28χρονη φορούσε κράνος και είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο. Ο μάνατζερ του go-kart ανέφερε στην εφημερίδα The Indian Express ότι είχαν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας. "Της δώσαμε ένα κράνος και μια ζώνη", είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σύζυγός της ανέφερε στην αστυνομία: "Η γυναίκα μου και εγώ απολαμβάναμε μια βόλτα με go-kart. Ξαφνικά τα μαλλιά της λύθηκαν και την άκουσα να κραυγάζει".

ADVERTISING

SHARE: