Γαλλίδα πορνοστάρ: Μιλήστε στα παιδιά σας για το σεξ. Βαρέθηκα να το κάνω εγώ

Γαλλίδα πορνοστάρ: Μιλήστε στα παιδιά σας για το σεξ. Βαρέθηκα να το κάνω εγώ

Η Νικίτα Μπελούτσι ξεσπαθώνει κατά των γονιών, που δεν ενημερώνουν τους γιους τους σχετικά με το σεξ. "Σταματήστε να φορτώνεται τις ευθύνες σας αλλού", τονίζει

Να εκπαιδεύσουν καλύτερα τους γιους τους σχετικά με το σεξ, καλεί τους γονείς μια Γαλλίδα πορνοστάρ, προκειμένου αυτοί να σταματήσουν να επικοινωνούν μαζί της για το θέμα.

Η Νικίτα Μπελούτσι, με ανάρτησή της στο twitter, δήλωσε ότι έχει κουραστεί να λαμβάνει μηνύματα από μικρά αγόρια, ακόμα και 12 ετών, τονίζοντας ότι είναι θέμα των γονέων να τους διδάξουν πώς να συμπεριφέρονται και ότι πρέπει να σταματήσουν την πρόσβαση των παιδιών σε ιστότοπους με ακατάλληλο περιεχόμενο.

"Μπούχτισα να εκπαιδεύω τα παιδιά σας. Σταματήστε να φορτώνεται τις ευθύνες σας στις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ", έγραψε η Μπελούτσι, σημειώνοντας ότι η πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό δεν ελέγχεται αυστηρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντάξει για τα νεαρά αγόρια να στέλνουν μηνύματα πορνογραφικού περιεχομένου και να ζητούν γυμνές φωτογραφίες της, ζητώντας να έχουν μαζί της την πρώτη τους σεξουαλική επαφή ή να την φιλήσουν.

"Υπάρχει πλήρης απουσία διδασκαλίας και πρόληψης και δεν είναι δική μας δουλειά να εκπαιδεύουμε τα παιδιά σας", πρόσθεσε. Η εν λόγω ανάρτηση της Μπελούτσι συνοδεύεται από τη δημοσίευση ορισμένων εκ των μηνυμάτων που έχει λάβει στα social media.

Σε ένα απ' αυτά, ένα 13χρονο αγόρι λέει ότι είναι θαυμαστής της και της ζητάει να του δώσει γυμνές φωτογραφίες της. Αυτή απαντάει αρνητικά, τονίζοντάς του ότι μπορεί να στείλει στους γονείς του το εν λόγω μήνυμα. "Σκέψου τις πράξεις σου, κάνε τις εργασίες σου και μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου, διαφορετικά θα το στείλω στους γονείς σου", ήταν η απάντησή της.

Γαλλίδα πορνοστάρ: Μιλήστε στα παιδιά σας για το σεξ. Βαρέθηκα να το κάνω εγώ

(Πηγή: Independent)

ADVERTISING

SHARE: