Γάμος μεταξύ... αγνώστων: Ένα ριάλιτι παντρεύει εργασιομανείς που έμειναν στο 'ράφι'

Γάμος μεταξύ... αγνώστων: Ένα ριάλιτι παντρεύει εργασιομανείς που έμειναν στο 'ράφι'
CHANNEL4

Δεν έχετε χρόνο για την προσωπική σας ζωή επειδή δουλεύετε πολύ; Ανησυχείτε ότι θα μείνετε στο 'ράφι'; Μην ανησυχείτε, ένα ριάλιτι στη Βρετανία υπόσχεται να λύσει το πρόβλημά σας 'για πάντα'

Η Χάριετ και ο Ρίτσαρντ δουλεύουν πολύ! Τόσο πολύ που έχουν αφήσει την προσωπική τους ζωή σε... τελευταίο πλάνο εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι (όπως δηλώνουν) χάρη στο "τηλε-προξενιό" του βρετανικού δικτύου Channel 4 "Married at First Sight".

Ο τίτλος της εκπομπής τα λέει όλα. Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση "έρωτας με την πρώτη ματιά", εδώ έχουμε το... "γάμο με την πρώτη ματιά". Γιατί στην ουσία, αυτή ακριβώς είναι και η κεντρική ιδέα της εκπομπής, οι μελλόνυμφοι γνωρίζονται για πρώτη φορά... στα σκαλιά της εκκλησίας!

Όπως για παράδειγμα η 32 Χάριετ και ο 28χρονος Ρίτσαρντ. Εκείνη, οικονομική σύμβουλος που είχε να κάνει σχέση πάνω από πέντε χρόνια. Εκείνος, αξιωματικός της αστυνομίας που δουλεύει νυχτερινές βάρδιες, σαββατοκύριακα και εξοντωτικά ωράρια. Πού καιρός για έρωτες και σχέσεις;

Το Channel 4 υποστηρίζει ότι η επιλογή δεν γίνεται τυχαία, αλλά μια "στρατιά" από ειδικούς (μεταξύ των οποίων ψυχολόγος, σεξολόγος, ακόμη και... ιερέας) προσπαθούν να ταιριάξουν τα υποψήφια ανδρόγυνα.

Στην περίπτωση της Χάριες και του Ρίτσαρντ ένα πρώτο κοινό ήταν ότι και οι δύο βιάζονταν να παντρευτούν έχοντας παραμελήσει επί χρόνια αυτό το κομμάτι της ζωής τους. Οι δύο νέοι είχαν στη διάθεσή τους έξι εβδομάδες για να σχεδιάσουν το γάμο των ονείρων τους. Εκείνος, σχεδίασε μάλιστα μόνος του τη βέρα της μελλοντικής συζύγου του, ως ένδειξη της δέσμευσής του στο κοινό τους μέλλον.

Η πρώτη συνάντηση στα σκαλιά της εκκλησίας ήταν όπως ήταν επόμενο αμήχανη. Ωστόσο και οι δύο έσπασαν πολύ γρήγορα τον πάγο, αποδεικνύοντας ότι όντως θα μπορούσαν να είναι το ιδανικό ζευγάρι για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Όσο για όσους περίμεναν το πρώτο φιλί, μάλλον απογοητεύτηκαν... Το ζευγάρι ακούμπησε τρυφερά τα κεφάλια τους ο ένας στον άλλον. Μετά το μυστήριο τους δόθηκαν λίγα λεπτά να γνωριστούν καλύτερα. Η Χάριετ δήλωσε ότι ο σύζυγός της, της φαίνεται "αξιαγάπητος και καλή ψυχή" κι ότι έχει ένα "καλό προαίσθημα" για το μέλλον. Όσο για τον Ρίτσαρντ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της νύφης, την καλοσύνη και το χιούμορ της. Οι γονείς και των δύο δηλώνουν μεν επιφυλακτικοί, ικανοποιημένοι ωστόσο που τα παιδιά τους φαίνεται να βρήκαν ένα ταίρι και την προοπτική μιας ευτυχισμένης ζωής.

Γάμος μεταξύ... αγνώστων: Ένα ριάλιτι παντρεύει εργασιομανείς που έμειναν στο 'ράφι'
CHANNEL4

Όσο για τις... δυσκολίες του έγγαμου βίου, αυτές μόλις ξεκίνησαν. Η νύφη δεν μας αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο αν θα "ενδώσει" στην πρώτη νύχτα του γάμου, ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι θα καταγράφεται στην καθημερινότητά του προκειμένου να δούμε αν θα υπάρξει ουσιαστικό "happy end" και μετά τον παραμυθένιο γάμο...

ADVERTISING

SHARE: