Γερμανία: Βαν έπεσε σε πεζούς στο Μύνστερ – Νεκροί και τραυματίες

Γερμανία: Βαν έπεσε σε πεζούς στο Μύνστερ – Νεκροί και τραυματίες
Twitter: Paul Fegmann @Pauli_Feger

Νεκροί και τραυματίες από νέα τρομοκρατική επίθεση κατά την οποία όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη της δυτικής Γερμανίας - Αυτοπυροβολήθηκε ο οδηγός

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ένα μικρό φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών που βρίσκονταν στην παλιά πόλη του Μύνστερ, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Ο οδηγός αυτοκτόνησε επιτόπου χρησιμοποιώντας το όπλο του. Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 4 άνθρωποι.

Η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι δεν αναζητά άλλους υπόπτους σε σχέση με το περιστατικό. Νωρίτερα οι αρχές έκαναν λόγο για 30 τραυματίες, έξι από αυτούς σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Der Spiegel, οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Σε tweet της, η Αστυνομία της περιοχής έκανε λόγο για «αδιευκρίνιστη» κατάσταση. Οι αρχές, οι οποίες έχουν αποκλείσει μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης, διεξάγουν έλεγχο για εκρηκτικά και έχουν ζητήσει από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Την είδηση μετέδωσε πρώτα το περιοδικό Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση. Η πόλη Μίνστερ βρίσκεται στη Βόρεια Ρινανία – Βεστφαλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα