Γιαννόπουλος: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για την Άννυ

default image

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού για την υπόθεση της μικρής Άννυ. "Όλα έδειχναν ότι κάτι έτρεχε με τους γονείς" (Vid)

Τους φόβους και τις υποψίες σχετικά με τους γονείς της Άννυ, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, αποκάλυψε, μιλώντας στο New Greek TV, ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

“Από την πρώτη στιγμή που δεχτήκαμε την καταγγελία από την μητέρα, καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.  Ενημερώσαμε άμεσα την Ασφάλεια, αλλά δεν μπορούσαμε να βγούμε να μιλήσουμε δημόσια”.  Είναι τα λόγια του προέδρου του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστα Γιαννόπουλου, ο οποίος ενημερώθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, για την τραγική κατάληξη των ερευνών για την 4χρονη Άννυ. Οι φρικτές λεπτομέρειες αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επιτελέστηκε το έγκλημα από τον ίδιο του πατέρα του κοριτσιού προκαλούν σοκ. Ο ίδιος αναφέρει πως όλα τα δεδομένα οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως “κάτι έτρεχε” με τους γονείς.

“Είχαμε ενημερώσει όλες τις υπηρεσίες.  Αν κάποιος άρπαζε το παιδί και πήγαινε να φύγει για Βουλγαρία, θα υπήρχε το διαβατήριο, ήταν ενήμερη η Interpol αλλά και η Βουλγαρική Πρεσβεία.  Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση κι όταν είδαμε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη, τότε φοβηθήκαμε ότι κάτι κακό έχει συμβεί.  Πληροφορήθηκα για την ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτά τα πράγματα που άκουσα”, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

“Όταν δεν μας δίνουν στοιχεία…”

Ποιο ήταν όμως το βασικό στοιχείο, εκτός από τις αντιφάσεις, που έδειχναν πως η καταγγελία των γονέων ήταν ψευδής;  Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, υπάρχουν πάντα συγκεκριμένα γνωρίσματα στις δηλώσεις εξαφάνισης που έχουν “σκοτεινά σημεία”.

“Όταν φτάνουμε να εκδώσουμε Amber Alert χωρίς να μας δίνουν βασικά στοιχεία για την εξαφάνιση, συνήθως κάτι άλλο συμβαίνει.  Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδιά κινδυνεύουν, αλλά δεν προλαβαίνουμε πάντα να τα σώσουμε.  Κάποτε, είχε δηλωθεί ένα παιδί ως εξαφανισμένο χωρίς να μας κατατοπίσουν και τελικά η έρευνα απέτρεψε αγοραπωλησία την τελευταία στιγμή.  Εμφανίστηκε κάποιος και είπε δήθεν ότι η μητέρα είχε ξεχάσει το παιδί σε αυτόν”. δήλωσε ο πρόεδρος του “Χαμόγελου”.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον πατέρα, συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης, με την κατηγορία ότι την έθεσε σε κίνδυνο.

Πηγή: newgreektv.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα