Γιόρταζε τη νίκη κατά του καρκίνου στη Σαντορίνη και πέθανε από δηλητηρίαση

Γιόρταζε τη νίκη κατά του καρκίνου στη Σαντορίνη και πέθανε από δηλητηρίαση

Η Βρετανή τουρίστας βρισκόταν στη χώρα μας για να γιορτάσει το γεγονός πως νίκησε τον καρκίνο του μαστού. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ωστόσο την οδήγησε στο θάνατο

Μια 54χρονη Βρετανή έχασε τη ζωή της στη Σαντορίνη στα τέλη Σεπτέμβρη, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η γυναίκα βρισκόταν στο ελληνικό νησί με το σύζυγό της προκειμένου να γιορτάσει το τέλος της θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού από τον οποίο έπασχε.

Η Valerie Jones, όπως είναι το όνομα της άτυχης γυναίκας απόλαυσε κρασί κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο μεσημεριανό, αλλά και με το βραδινό της γεύμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η γυναίκα παρευρέθηκε σε γαμήλιο πάρτι ζευγαριού που γνώρισε στη Σαντορίνη, όπου η Βρετανή συνέχισε την οινοποσία. Ο σύζυγός της, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και βρήκε την 54χρονη στο μπάνιο, όπου είχε χάσει τις αισθήσεις της. Η Jones μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αν και οι Έλληνες γιατροί εξέδωσαν ως αιτία θανάτου πνευμονικό οίδημα και υγρό στους πνεύμονες, συνάδελφός τους στη Βρετανία εκτιμά πως ο θάνατος επήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Όπως λέει, αν το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα ξεπεράσει τα 350 ανά 100ml, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος θανάτου από δηλητηρίαση. Η αναφορά της Jones δείχνει πως είχε 358mg αλκοόλ στο αίμα. Βασιζόμενος στις πιθανότητες, ο Dr. Kudair Hussein, υποστηρίζει πως το αλκοόλ είναι η αιτία θανάτου της Βρετανής στη Σαντορίνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βγήκε να γιορτάσει που νίκησε τον καρκίνο και σκοτώθηκε

ADVERTISING

SHARE: