H Γερμανίδα “νεράιδα” με τη σπάνια πάθηση που καταρρίπτει τα στερεότυπα ομορφιάς

H Γερμανίδα “νεράιδα” με τη σπάνια πάθηση που καταρρίπτει τα στερεότυπα ομορφιάς
Facebook / Ilka Brühl

Η ιστορία της 26χρονης Ίλκα Μπρουλ που εργάζεται ως μοντέλο και έχει ένα πρόσωπο που μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι

“Πρέπει να θυμίζουμε στον κόσμο ότι όλοι είναι όμορφοι” είναι το μότο της 26χρονης Ίλκα Μπρουλ από τη Γερμανία που εργάζεται ως μοντέλο και έχει θέσει ως αυτοσκοπό να μεταδώσει μέσα από την προσωπική ιστορία της θετικότητα και δύναμη.

Η Ίλκα είχε μια ιδιαίτερα δύσκολη παιδική ηλικία καθώς έχει μια σπάνια γενετική διαταραχή. «Γεννήθηκα με εξωδερμική δυσπλασία. Είχα μια σχισμή στο πρόσωπο και έκτοτε η ρινική μου κοιλότητα δεν μπόρεσε να διαμορφωθεί σωστά. Επιπλέον είχαν πρόβλημα οι δακρυγόνοι αδένες του δεξιού μου ματιού, με αποτέλεσμα στα μην έχω μόνιμη φυσική υγρασία στα μάτια μου» δήλωσε η νεαρή κοπέλα στο Project Grenzenlos.

Σήμερα, μετά από αρκετές επιχειρήσεις, η Ίλκα εξελίχθηκε σε μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα που μοιράζεται την ιστορία και τις εμπειρίες της μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ελπίζοντας να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αγαπούν τους εαυτούς τους. Πριν από δύο χρόνια άρχισε να ποζάρει για κάποιους φωτογράφους και η παραμυθένια μορφή της κέρδισε γρήγορα τις εντυπώσεις. «Υπήρχε τόσο θετική ανταπόκριση που μου έδωσε περισσότερο θάρρος στο να εκτεθώ και να δείξω τον εαυτό μου όπως είναι: “Καθαρός” και ανεπηρέαστος» συνέχισε.

Η Ίλκα μοιράζεται διαδικτυακά τις εικόνες από τις φωτογραφίσεις της και παρακινεί τους ακόλουθούς της να ¨βγουν από το καβούκι τους” και να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους. «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είναι κανείς άσχημος κι αυτός είναι να έχει άσχημο χαρακτήρα. Κανείς δεν πρέπει να “κρύβεται” λόγω της εμφάνισής του» καταλήγει.

Facebook / Ilka Brühl

 
Facebook / Ilka Brühl

 
Facebook / Ilka Brühl

 
Facebook / Ilka Brühl

 
Facebook / Ilka Brühl

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα