Ηθοποιός έπεσε νεκρός από σφαίρα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, την ώρα των γυρισμάτων του νέου μουσικού βίντεο των Bliss N Eso, διάσημου συκγροτήματος της hip-hop

Ηθοποιός έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, έπειτα από πυρά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ. Ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε στο στήθος την ώρα που οι υπεύθυνοι του βίντεο βιντεοσκοπούσαν σκηνές με αληθινούς όπως όλα δείχνουν πυροβολισμούς, για τις ανάγκες του νέου κομματιού των Bliss N Eso.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μπαρ της αυστραλιανής πόλης στην πολιτεία Queensland, ενώ από την αστυνομία χαρακτηρίζουν το τραγικό συμβάν ως "εργατικό ατύχημα". Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η αυστραλιανή τηλεόραση, οι αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

"Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως προέκυψαν τα τραύματα αυτά και η έρευνά μας επικεντρώνεται εκεί" σημειώνει ο επιθεωρητής που κατέφθασε στο σημείο του δυστυχήματος. Από την πλευρά του, το συγκρότημα δια του ατζέντη τους ανέφερε τα εξής: "Επιβεβαιώσαμε το θάνατο ενός ατόμου σήμερα στα γυρίσματα του μουσικού κλιπ των Bliss N Eso" και προσθέτουν: "Το συγκρότημα δεν βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα. Η παραγωγή εργάζεται με την αστυνομία στην διερεύνηση της υπόθεσης και ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο".

Οι Bliss N Eso είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στη χώρα τους, με δύο πλατινένια άλμπουμ στο ενεργητικό τους (Running on Air το 2010 και Circus In The Sky το 2013). Το νέο άλμπουμ του γκρουπ με τίτλο Off The Grid είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ BILLBOARD

ADVERTISING

SHARE: