Η κίνηση των 'τιμωρών' θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Η κίνηση των 'τιμωρών' θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Μπορεί να φαίνονται άγριοι πάνω στις μηχανές τους, με τα δερμάτινα jackets, τα τατουάζ και τα μούσια, αλλά νοιάζονται για τους ευάλωτους και το δείχνουν με οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τι έκαναν οι "Τιμωροί", όταν έμαθαν ότι ένα κοριτσάκι ήταν θύμα Bullying (Vid)

Μία κίνηση ανθρωπιάς, έκανε μία ομάδα μοτοσικλετιστών από το Αλμπουκέρκι, γνωστοί και ως "Τιμωροί" ( Τhe Punishers), οι οποίοι επισκέφθηκαν ένα μικρό κορίτσι, για να του συμπαρασταθούν και να το εμψυχώσουν, έπειτα από επίθεση εκφοβισμού (bullying) που δέχθηκε.

Το κορίτσι από το Αλμπουκέρκι, του New Mexico, φέρεται να πάσχει από διανοητική αναπηρία και δέχθηκε επίθεση από παιδιά καθώς περπατούσε έξω από το σπίτι της. Η ταυτότητα του κοριτσιού δεν έχει αποκαλυφθεί μετά από αίτημα από αίτημα της οικογένειάς της.

Μόλις πληροφορήθηκαν για το περιστατικό οι "Τιμωροί", οδήγησαν προς το σπίτι του κοριτσιού για να το επισκεφθούν και να το κάνουν να νιώσει πιο δυνατή.

Οι μοτοσυκλετιστές, των οποίων η βάση είναι στο Αλμπουκέρκι, αποτελούνται κυρίως από βετεράνους του στρατού, πυροσβέστες και πρώην αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος της ομάδας των "Τιμωρών" δήλωσε: "Της είπαμε ότι εμείς θα είμαστε δίπλα της για οτιδήποτε.".

Παρόλα αυτά γενικότερα για τους μοτοσικλετιστές υπάρχει μία αρνητική στάση από τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Η εικόνα τους επιδεινώθηκε μετά από το θάνατο 9 ατόμων κατά τη διάρκεια μίας σύγκρουσης μεταξύ αντίπαλων συμμοριών μοτοσικλετιστών στο Ουάκο, του Τέξας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τέξας: Εννιά νεκροί σε μάχη συμμοριών μηχανόβιων

ADVERTISING

SHARE: