Η Στόρμι Ντάνιελς στα χνάρια της Λεβίνσκι: Έχει ‘λεκιασμένο’ φόρεμα και απειλεί τον Τραμπ με εξέταση DNA

Η Στόρμι Ντάνιελς στα χνάρια της Λεβίνσκι: Έχει ‘λεκιασμένο’ φόρεμα και απειλεί τον Τραμπ με εξέταση DNA
Stormy Daniels visits a local restaurant in downtown New Orleans, Wednesday, May 6, 2009. Daniels, an adult film star, is exploring the possibility of challenging incumbent Louisiana U.S>.Sen. David Vitter when Vitter stands for re-election. (AP Photo/Bill Haber) AP Photo/Bill Haber

Τα "άπλυτα" του Ντόναλντ Τραμπ θέλει να βγάλει στη φόρα η πρώην πορνοστάρ, αφού θέτει στην υπηρεσία της... επιστήμης το δικό της άπλυτο φόρεμα σε ραντεβού που φορούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Δεν έχει τέλος το σήριαλ με τις αποκαλύψεις τις πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη πρώτου μεγέθους για τον Ντόναλντ Τραμπ. Το πιο πρόσφατο… “επεισόδιο” επεφύλλασσε μια ακόμη ανατροπή. Η πορντοστάρ υποστηρίζει ότι έχει φόρεμα με… “λεκέ” από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα.

Αν σας θυμίζει κάτι ο ισχυρισμός αυτός ή νομίζετε ότι έχετε deja vu, είναι γιατί έχουμε ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο με “κατηγορούμενο” Αμερικανό πρόεδρο. Ήταν πίσω στα όχι και τόσο μακρινά 90s, όταν η Μόνικα Λεβίνσκι παρουσίασε το θρυλικό μπλε φόρεμα που φέρεται να είχε “λεκιάσει” ο Μπιλ Κλίντον.

Επιστροφή στο σήμερα και στην Στόρμι Ντάνιελς, η οποία υποστηρίζει ότι είχε κρατήσει κρυμμένο το χρυσό της φόρεμα που φορούσε στο ραντεβού της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Όπως υποστηρίζει, το φόρεμα φέρει επάνω του κύτταρα, τρίχες και σωματικά υγρά του Ντόναλντ Τραμπ και θα επιβεβαιώσει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς της για τη σχέση που διατηρούσε μαζί του το 2006.

the blast video

 

Τους ισχυρισμούς της, καθώς και τα φωτογραφικά “πειστήρια” για την ύπαρξη του φορέματος δημοσίευσε η ιστοσελίδα “The Blast” μαζί με την αποκάλυψη ότι πρόθεση της Ντάνιελς είναι να το δώσει για εξέταση DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι λέει η αλήθεια.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι παλινωδίες στους ισχυρισμούς της πρώην πορνοστάρ δεν έχουν τελειωμό. Αφού αποκάλυψε την παράνομη σχέση με τον Τραμπ προ 12ετίας, μετά αποκαλύφθηκε ότι είχε καταλήξει σε μυστική συμφωνία έναντι μεγάλης αμοιβής με το επιτελείο του για μην αποκαλύψει τίποτα, μετά αρνήθηκε τα πάντα περί σχέσης, ενώ πρόσφατα έκανε ρελάνς δηλώνοντας μέσω των εκπροσώπων της ότι έχει αποδεσμευθεί ντε φάκτο από οποιαδήποτε συμφωνία να μην προβεί σε πικάντικες αποκαλύψεις.

Πίσω στα 90’s το σκάνδαλο Λεβίνσκι παραλίγο να κοστίσει την προεδρία στον Μπιλ Κλίντον, αλλά και το γάμο του με την Χίλαρι. Στη σημερινή εποχή, μένει να αποδειχθεί αν θα μπορούσε να έχει ανάλογη τύχη ο Ντόναλντ Τραμπ. Τόσο αναφορικά με την προεδρία όσο και σε σχέση με το γάμο του με την Μελάνια…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα