Η Τζένιφερ Λόρενς δείχνει το δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ!

default image

Καλεσμένη στην εκπομπή του Βρετανού Γκρέιαμ Νόρτον, η Τζένιφερ Λόρενς δεν κρατήθηκε και εξέφρασε τα πραγματικά της αισθήματα για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Ηταν πριν λίγο καιρό όταν η Τζένιφερ Λόρενς είχε δηλώσει πως αν βγει στην εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου. Τότε, φυσικά, όλοι τον αντιμετώπιζαν ως αστείο και όχι, όπως σήμερα, στον επικρατέστερο υποψήφιο των ρεπουμπλικάνων και όλο και πιο κοντά στη διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να μην έχει εκφράσει την απέχθειά του απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ (δείτε εδώ μερικούς) και να που η Τζένιφερ Λόρενς τώρα επανέρχεται για να δώσει τη χαριστική βολή: ένα ωραιότατο «άντε γα….σου» και ένα τρίτο δάχτυλο αφιερωμένο με πολύ μίσος.

Οταν ρωτήθηκε από τον Γκρέιαμ Νόρτον αν βρέθηκε ποτέ κάπου μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Λόρενς απάντησε: «Ήμουν σε μια συναυλία όταν άκουσα ότι βρισκόταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, οπότε είπα σε ολόκληρη την ομάδα ασφαλείας μου: “Βρείτε τον Ντόναλντ Τραμπ”. Ήθελα πολύ να τον βρω και να φτιάξω ένα βίντεο στο οποίο θα λέω: “Έ, Τραμπ, άντε γαμ*”».

Μαζί με την Λόρενς ήταν στο στούντιο και ο Τζόνι Ντεπ που υποδύθηκε (ευρηματικά, να το πούμε αυτό) τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα μικρού μήκους φιλμ παραγωγής του «Funny or Die».

Δείτε εδώ το βίντεο με την επίμαχη στιγμή με τη Τζένιφερ Λόρενς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FLIX

Ο Ιαν ΜακΚέλεν έχει κάτι (αφοπλιστικό) να πει για τον Ντόναλντ Τραμπ
O Λούις Σι Κέι συγκρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ και ικετεύει την Αμερική να μην τον ψηφίσει
Οταν ο Τζόνι Ντεπ έβαλε τα ρούχα (και κυρίως τα μαλλιά) του Ντόναλντ Τραμπ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα