Η Τζίνα Μαρία είναι η χρυσή κόρη του Σουμάχερ

Gina Schumacher  daughter of F1 legend Michael Schumacher attends  a show event prior to  the final reining  team competition during the FEI European Equestrian Championships in Aachen, Germany,  Friday Aug. 14, 2015.( Friso Gentsch/dpa via AP)
Gina Schumacher daughter of F1 legend Michael Schumacher attends a show event prior to the final reining team competition during the FEI European Equestrian Championships in Aachen, Germany, Friday Aug. 14, 2015.( Friso Gentsch/dpa via AP) AP

Η Τζίνα Μαρία Σουμάχερ έγινε χρυσή ιππέας με την ομάδα της Γερμανίας στο FEI World Reining Championships της Ελβετίας (Vids)

Όσο συνεχίζεται η αποκατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, τα παιδιά του, αρχίζουν να τραβούν τα φλας της δημοσιότητας όλο και περισσότερο. Η κόρη του, Τζίνα-Μαρία, ασχολείται με την ιππασία, έχοντας αρκετές διακρίσεις, όπως και η γυναίκα του, Κορίνα.

Την Παρασκευή, η Τζίνα Μαρία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο FEI World Reining Championships της Ελβετίας μαζί με την ομάδα της Γερμανίας, στην κατηγορία των νεανίδων. Αύριο διεκδικεί και το χρυσό μετάλλιο στις ατομικές επιδόσεις.

Στον αγώνα της ήταν παρόντες η 48χρονη μητέρα της, ο 18χρονος αδερφός της, ο παππούς και η γιαγιά της.

Το Reining στο οποίο διαγωνίσθηκε η μικρή Σουμάχερ, είναι στενά συνδεδεμένο με την παράδοση των cowboy και έχει τις ρίζες του στην ιππική παράδοση της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Γαλλίας, Αυστραλίας και Βόρειας Αφρικής. Παρουσιάζει την τεχνική ανάβασης αλόγου σε ράντζο σε συνδυασμό με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μόλις τον Απρίλιο του 2001 το Reining αναγνωρίστηκε επίσημα από την Διεθνή Ομοσπονδία Ιππικών Αθλημάτων.

Οι διαγωνιζόμενοι ιππείς πρέπει να παρουσιάσουν δέκα διαφορετικές ασκήσεις που περιλαμβάνουν μικρούς αργούς κύκλους, μεγάλους γρήγορους κύκλους, αλλαγές στον αέρα, στριφογυρίσματα 360 μοιρών με το άλογο και εντυπωσιακά "στοπ".

Η Τζίνα Μαρία εν δράσει:

Παλαιότερα με τον πατέρα της:

Η Τζίνα Μαρία είναι η χρυσή κόρη του Σουμάχερ

(φωτογραφία: Shutterstock)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 18χρονος γιος του Σουμάχερ, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Η πρώτη του σεζόν στη Formula Four μάλιστα δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον στα ΜΜΕ, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να τον δούμε και στη Formula 1 στο μέλλον.

Ο Σουμάχερ Τζούνιορ άρχισε στα τέλη του 2014 να χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα του στους αγώνες, καθώς προηγουμένως έτρεχε με αυτό της μητέρας του (Μπετς) ή ως Μικ Τζούνιορ για να αποφύγει την προβολή.

Κεντρική φωτογραφία: Gina Schumacher

ADVERTISING

SHARE: