Ιερουσαλήμ: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι

Ιερουσαλήμ: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι
Members of Israeli armed forces patrol through the streets of the West Bank city of Jenin, Thursday, Jan. 18, 2018. Israeli police say special forces killed a Palestinian gunman in the West Bank who allegedly killed an Israeli in a drive-by shooting earlier this month. (AP Photo/Majdi Mohammed) ap

Ένας Ισραηλινός τραυματίστηκε από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας. Έφερε πάνω του τουρκικά προσωπικά έγγραφα

Ένας Ισραηλινός τραυματίστηκε την Κυριακή από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από άγνωστο στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και όπως μετέδωσε ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός ο φερόμενος ως δράστης έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου Channel 10 μετέδωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης έφερε πάνω του τουρκικά προσωπικά έγγραφα.

Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο πάνω μέρος του σώματός του και είναι σοβαρά. Ένας εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας επιβεβαίωσε την επίθεση, που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Τείχος των Δακρύων και πρόσθεσε ότι ο δράστης “εξουδετερώθηκε” χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Η ένταση κλιμακώνεται στην Ιερουσαλήμ από τότε που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την πόλη ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, στις 6 Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό ακολουθεί επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την οποία ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας παλαιστίνιος μοτοσυκλετιστής έπεσε πάνω και σκότωσε δύο ισραηλινούς στρατιώτες που περιπολούσαν σε δρόμο κοντά σε εβραϊκό οικισμό.

(Φωτό: AP Photo/Majdi Mohammed)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα