Ινδία: Πατέρας βίαζε επί 18 ώρες την κόρη του μαζί με φίλους του

Ινδία: Πατέρας βίαζε επί 18 ώρες την κόρη του μαζί με φίλους του
Φωτογραφία από πορεία διαμαρτυρίας για τον βιασμό και το φόνο ενός 8χρονου κοριτσιού στην Ινδία AP

Την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ενός απ' τους τρεις, αφού ο πατέρας της με ένα φίλο του την έπεισαν να τους ακολουθήσει υποτίθεται σε τοπική γιορτή

Ακόμη μια σοκαριστική υπόθεση για τη βία και τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίστανται οι γυναίκες στην Ινδία, όπου οι βιασμοί ακόμη και μικρών κοριτσιών είναι πια αρκετά συχνοί, ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες.

Μια 35χρονη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού απ’ τον ίδιο της τον πατέρα, παρέα με δύο φίλους του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Καμλαπούρ, στις 15 Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Islamabad, ενώ η νεαρή γυναίκα είχε πάει με τον πατέρα της σε μια γιορτή εκτός της πόλης όπου διαμένει. Εκεί ο πατέρας και δύο φίλοι του την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ενός και επί 18 ώρες τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο, μέχρι που η κοπέλα κατάφερε με κάποιο τρόπο να δραπετεύσει. Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, κατευθύνθηκε αμέσως προς το σπίτι της μητέρας της όπου της διηγήθηκε όσα τραγικά βίωσε.

Την επόμενη μέρα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον βιασμό. Ακολούθως εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τους τρεις άντρες, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη. Της σύλληψης διαφεύγουν ο πατέρας και ο ένας φίλος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο πατέρας του θύματος απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές για κάτι τέτοιο. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για παράνομη σχέση με ανήλικη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση τρεις μήνες μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα