ΗΠΑ: 19χρόνος σκότωσε τη μητέρα του επειδή δεν τον άφησε να κρατήσει ένα κουτάβι

ΗΠΑ: 19χρόνος σκότωσε τη μητέρα του επειδή δεν τον άφησε να κρατήσει ένα κουτάβι

O νεαρός προσπάθησε στην αρχή να κρύψει την ενοχή του, προφασιζόμενος ότι βρήκε τη μητέρα του νεκρή επιστρέφοντας από τη δουλειά του. Στο τέλος ωστόσο ομολόγησε την πράξη του και το αδιανόητο κίνητρό του

Τραγική εξέλιξη είχε τη η διαμάχη μιας 51χρονης μητέρας από το Μίσιγκαν με τον 19χρονο γιο της για το αν θα κρατήσουν στο σπίτι τους στο Wheatfield Township,  ένα κουτάβι που είχαν βρει στο δρόμο. Ο νεαρός, εκνευρισμένος πιθανώς από την απόφαση της μητέρας να διώξουν το κατοικίδιο περίμενε μέχρι εκείνη να πέσει για ύπνο και στη συνέχεια μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της και τη σκότωσε.

Ο 19χρονος Andew David Wilson συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του, Lisa Marie, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Το περιστατικό σημειώθηκε πιθανότατα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο Wilson τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, λέγοντας ότι επέστρεψε από τη δουλειά και βρήκε τη μητέρα του δολοφονημένη. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό της 51χρονης να κείτεται στο κρεβάτι με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι κανένας εκτός από την 51χρονη και τον γιο της δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη νύχτα της δολοφονίας.

Στην απολογία του ο 19χρονος υποστήριξε ότι σκότωσε τη μητέρα του επειδή δεν του επέτρεψε να κρατήσει το κουτάβι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 51χρονη του είπε να πάει το κουτάβι στο σπίτι του πατέρα του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μόλις κοιμήθηκε η μητέρα του, πήρε ένα 22άρι μάγκνουμ περίστροφο από ένα κλειδωμένο ντουλάπι και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πυροβόλο όπλο.

Ο Wilson κρατείται χωρίς εγγύηση ενώ αναμένεται να παραβρεθεί στο δικαστήριο στις 28 Σεπτεμβρίου.

(Με πληροφορίες από Lansing State Journal, φωτογραφία: Γραφείο Σερίφη του Ingham County)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα