Ισόβια στον παιδόφιλο που απήγαγε, βίασε και αλυσόδεσε 6χρονη σε δέντρο

Ισόβια στον παιδόφιλο που απήγαγε, βίασε και αλυσόδεσε 6χρονη σε δέντρο

Η δεύτερη καταδίκη ήταν και η... "φαρμακερή" για 47χρονο παιδόφιλο στις ΗΠΑ. Μπορεί την πρώτη φορά να στάθηκε τυχερός και να εξέτησε μόνο 16χρόνια από την ποινή του, αυτή τη φορά όμως οι δικαστές φρόντισαν να μην βγει από τη φυλακή για τα επόμενα 97 χρόνια

Σε ισόβια καταδικάστηκε 47χρονος παιδόφιλος στις ΗΠΑ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σωρεία αδικημάτων, καθώς κατηγορούταν για το βιασμό 6χρονης την οποία στη συνέχεια παράτησε αλυσοδεμένη σε δέντρο.

Πρόκειται για τον 47χρονο Ντάγκλας Νέλσον Έντουαρντς, ο οποίος κρίθηκε -μεταξύ άλλων – ένοχος για απόπειρα φόνου, απαγωγή, βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, επίθεση με φονικό όπλο, για την υπόθεση που συγλόνισε την αμερικανική κοινή γνώμη.

Το δράμα της μικρής ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου πέρυσι, όταν ο 47χρονος την απήγαγε με το μοτοποδήλατό του στην πόλη της Βόρειας Καρολίνα όπου ζούσε το κορίτσι με την οικογένειά της.

Οι δικοί της δήλωσαν άμεσα την εξαφάνισή της, ενώ οι αρχές εξέδωσαν Amber Alert για τον εντοπισμό της. Υστερα από αγωνιώδεις έρευνες, και με τη βοήθεια σκυλιών της αστυνομίας, το κοριτσάκι εντοπίστηκε σε δασική έκταση σε απόσταση 2 μιλίων από το σπίτι της. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς το παιδί βρέθηκε αλυσοδεμένο σε δέντρο. Χρειάστηκε δε να δανειστούν αλυσοπρίονο από κάτοικο της περιοχής για να την ελευθερώσουν.

Η κατάθεση της μικρής – που πραγματοποιήθηκε εξ΄ αποστάσεως – ήταν καταπέλτης για τον κατηγορούμενο, καθώς περιέγραψε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ο ίδιος ωστόσο προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του, δηλώνοντας ότι δεν θυμάται τίποτε για την αρπαγή της, ενώ αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, ή ότι είχε πρόθεση να την αφήσει να πεθάνει.

Ένορκοι και δικαστής όχι μόνο δεν πείστηκαν, αλλά φρόντισαν αυτή τη φορά να μην επαναληφθεί το ίδιο σφάλμα ποτ είχε γίνει στο παρελθόν. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Έντουαρντς είχε καταδικαστεί για κακοποίηση ανηλίκου και το 1996 και παρέμεινε στη φυλακή για 16 χρόνια, μέχρι την απελευθέρωσή του τον Μάιο του 2012.

Αυτή τη φορά, οι ποινές που του επιδικάστηκαν περιλάμβάνουν φυλάκιση από 80 έως 110 χρόνια. Και οι δικαστές φρόντιααν  η ελάχιστη ποινή που θα εκτήσει να μην είναι μικρότερη από 97 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα