Και ο γιος του Ρίτσαρντ Ντρέιφους καταγγέλλει τον Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Και ο γιος του Ρίτσαρντ Ντρέιφους καταγγέλλει τον Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση
Kevin Spacey impersonates Johnny Carson at the 71st annual Tony Awards on Sunday, June 11, 2017, in New York. (Photo by Michael Zorn/Invision/AP) AP

Ο Χάρι Ντρέιφους υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα του πρωταγωνιστή του «House of Cards» στα 18 του χρόνια κι ενώ στον χώρο βρισκόταν ο πατέρας του

Η μία καταγγελία μετά την άλλη σκάει και για τον Κέβιν Σπέισι, μετά τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, συγκλονίζοντας τον κόσμο του Χόλιγουντ και τους σινεφίλ παγκοσμίως. Οι νέες κατηγορίες σε βάρος του πρωταγωνιστή του «House of Cards» έρχονται απ’ τον γιο του Ρίτσαρντ Ντρέιφους, τον Χάρι, που κατήγγειλε μέσω στήλης στο Buzzfeed ότι στα 18 του έπεσε κι αυτός θύμα του Σπέισι και μάλιστα ενώ παρών ήταν ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τον Χάρι Ντρέιφους, επίσης ηθοποιό, το περιστατικό έλαβε χώρα το 2008, μια χρονιά κατά την οποία ο πατέρας του εμφανιζόταν στο θεατρικό έργο Complicit, στο Λονδίνο, που σκηνοθετούσε ο Σπέισι. Ένα βράδυ, όπως ισχυρίζεται, οι τρεις τους βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Σπέισι για πρόβες.

Όπως ισχυρίζεται ο Σπέισι έβαλε το χέρι του στον μηρό του ενώ οι τρεις τους συζητούσαν το σενάριο. Ο νεαρός τότε Ντρέιφους προσπάθησε να αλλάξει θέση αλλά ο Σπέισι φέρεται ότι τον ακολούθησε και συνέχισε να τον αγγίζει στο πόδι.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι ο Κέβιν θα ενδιαφερόταν για μένα. Ήταν ένας ενήλικος άντρας, ένας απ’ τους ήρωες μου, το αφεντικό του μπαμπά μου…» είπε ο νεαρός ηθοποιός. «Εξάλλου, σκέφτηκα δεν μπορεί να μου την πέφτει μπροστά στον πατέρα μου. Αλλά το χέρι του έμεινε εκεί», σημείωσε.

«Ο πατέρας μου δεν το είδε και δεν του ανέφερα τίποτα για πολλά χρόνια» έγραψε ο Χάρι. «Αντιθέτως», προσθέτει «πέρασα εννιά χρόνια λέγοντας στον κόσμο την ιστορία με τα πάρτι και τα γέλια».

«Ο Κέβιν Σπέισι είναι ένας υποκριτής. Αλλά ακόμη και τώρα δεν είχα σκεφτεί ότι το να μιλήσω ποτέ σοβαρά γι’ αυτό υπήρχε ως επιλογή», γράφει ακόμη.

Μέχρι τώρα πάνω από 10 άντρες έχουν καταγγείλει τον Σπέισι, ο οποίος μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία του Άντονι Ραπ, βγήκε και δήλωσε ομοφυλόφιλος.

Μεταξύ των καταγγελιών που τον βαραίνουν υπάρχει και μια για βιασμό ανηλίκου.

Στον απόηχο αυτών την Παρασκευή ήρθε ανακοίνωση απ’ το Netflix ότι διακόπτει οποιαδήποτε συνεργασία με τον διάσημο ηθοποιό, ενώ και ο εκπρόσωπος που είχε μέχρι τώρα τον εγκατέλειψε.

Με πληροφορίες από Deadline.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα