Κλάπηκε η ακυκλοφόρητη συνέχεια του "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι"

Κλάπηκε η ακυκλοφόρητη συνέχεια του "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι"

Οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας έχουν ξεκινήσει ενδελεχή αστυνομική έρευνα για το εντοπισμό του κλεμμένου αντίτυπου του ακυκλοφόρητου μπεστ-σελέρ 'Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι', αλλά και του κλέφτη

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες έπειτα από πληροφορίες ότι ένα αντίτυπο της ακυκλοφόρητης συνέχειας του μπεστ σέλερ "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" εκπλάπη μόλις μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης της συγγραφέως Ε.Λ Τζέιμς Random House.

Εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί τον εκδοτικό οίκο ανακοίνωσε ότι το τελευταίο μυθιστόρημα της Τζέιμς με τίτλο "Γκρέι" θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 18 Ιουνίου, ημέρα γενεθλίων του πρωταγωνιστή της τριλογίας Κρίστιαν Γκρέι.

"Δεν έχουμε άλλο σχόλιο να κάνουμε εξαιτίας της συνεχιζόμενης έρευνας της αστυνομίας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες για την κλοπή του βιβλίου που κυκλοφόρησαν προκαλούν ανησυχία ότι το περιεχόμενό του θα μπορούσε να διαρρεύσει ή ότι αποσπάσματά του ενδεχομένως να πωληθούν σε μέσα ενημέρωσης.

Η τριλογία αναφέρεται στην ερωτική σχέση ανάμεσα σε μία φοιτήτρια πανεπιστημίου, την Αναστέζια Στιλ, και τον επιτυχημένο επιχειρηματία Γκρέι.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές βιβλίων στην ιστορία των εκδόσεων καθώς έχει πουλήσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η αφήγηση της τριλογίας είναι επικεντρωμένη κυρίως στην οπτική της Αναστέζια αλλά η συγγραφέας έχει δηλώσει ότι το νέο της βιβλίο πραγματεύεται τη σχέση από τη σκοπιά του Γκρέι.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: