Κόρεϊ Φέλντμαν: Έτοιμος να δώσει ονόματα παιδεραστών του Χόλιγουντ

Κόρεϊ Φέλντμαν: Έτοιμος να δώσει ονόματα παιδεραστών του Χόλιγουντ
FILE - In this May 25, 2013 file photo, Corey Feldman performs in Los Angeles. After being widely ridiculed for a music performance on Friday, Sept. 16, 2016, on the "Today" show, Feldman is planning a return to the show. Pink, Kesha and Miley Cyrus are among Feldman's celebrity supporters. (Photo by Katy Winn/Invision/AP, File) ap

Ένα από τα πιο γνωστά παιδιά-θαύματα της δεκαετίας του 1980, ετοιμάζεται να κάνει ταινία και να αποκαλύψει το κύκλωμα παιδεραστών της κινηματογραφικής βιομηχανίας

Χρόνια πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο Κόρεϊ Φέλντμαν είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ. Στα απομνημονεύματά του υπό τον τίτλο Coreyography, το 2013, ανέφερε λεπτομερώς πώς όταν ο ίδιος και ο φίλος του Κόρεϊ Χάιμ ήταν τα πιο διάσημα παιδιά ηθοποιοί της κινηματογραφικής βιομηχανίας τη δεκαετία του 1980, δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από άνδρες του χώρου. Σύμφωνα μάλιστα με τον Φέλντμαν, ο Χάιμ βιάστηκε όταν ήταν 11 ετών.

Ο σταρ του Lost Boys δεν αποκάλυψε ποτέ τα ονόματα των δραστών αλλά τον τελευταίο καιρό, μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του Γουάινσταϊν, ο ηθοποιός και μουσικός έχει δεχτεί μεγάλη πίεση στα social media να κάνει αποκαλύψεις. Φαίνεται ότι έχει πειστεί, καθώς σε ένα έντονα φορτισμένο βίντεο που ανάρτησε στο twitter, δηλώνει ότι θέλει να γυρίσει μια ταινία με τις εμπειρίες του.

Θα είναι “η πιο ειλικρινής και αληθινή απεικόνιση της παιδικής κακοποίησης που έγινε ποτέ”, ανέφερε. Σχεδιάζει, μάλιστα, να σκηνοθετήσει, να κάνει την παραγωγή και την διανομή της “με τις δωρεές σας”. Έτσι ξεκίνησε μια εκστρατεία με σκοπό να συγκεντρώσει 10 εκατ. δολάρια, ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για την πρόσληψη δικηγόρων και ως ασφάλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του, όπως και για τα έξοδα της ταινίας.

“Αυτή τη στιγμή μπορώ να δώσω έξι ονόματα. Ένας από αυτούς μάλιστα είναι ακόμα πολύ ισχυρός σήμερα”, δήλωσε ο Φέλντμαν, τονίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει σύνδεση μεταξύ κυκλώματος παιδεραστίας και ενός εκ των σπουδαιότερων κινηματογραφικών στούντιο.

(Φωτό: Photo by Katy Winn/Invision/AP, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα