Κου Κλουξ Κλαν: Νεκρός σε χαντάκι ο αρχηγός της

Κου Κλουξ Κλαν: Νεκρός σε χαντάκι ο αρχηγός της

Με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν. Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Το άψυχο σώμα του αρχηγού της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν βρέθηκε σε χαντάκι κοντά σε ποτάμι στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Frank Ancona είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή, και μετά από αναζήτηση της αστυνομίας, το πτώμα του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα. Ο 51χρονος βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός, ήταν από την σύζυγό του, Malissa στο σπίτι του, στο Λίντγουντ την Τετάρτη το πρωί.  Σύμφωνα με την Malissa, της είχε πει πως είχε αναλάβει μία δουλειά εκτός πολιτείας, παρ’ ότι οι υπάλληλοί του δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό. Παράλληλα, η σύζυγός του είπε πως είχε πάρει μαζί του μερικά ρούχα και όπλα.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, William Dickey δήλωσε πως έχει αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς της Malissa ενώ εστιάζει σε μια ανάρτησή της στο Facebook την ημέρα που εξαφανίστηκε ο σύζυγός της.

Στην εν λόγω ανάρτηση δήλωνε πως αναζητά συγκάτοικο επειδή ο σύζυγός της σχεδίασε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η γυναίκα του ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ενώ μετά από έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του θύματος στο Leadwood, είδαν πως το χρηματοκιβώτιο είχε παραβιαστεί και ήταν κενό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα