Λήξη συναγερμού στην Κωνσταντινούπολη

Δεν εντοπίστηκε ο μακελάρης του Reina σε σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη, παρά τις μαρτυρίες ότι τον είχαν δει σ' έναν από τους συρμούς (Pics + Vid)

Οι τουρκικές Αρχές κήρυξαν τη λήξη του συναγερμού στον σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη, Bağcılar-Kirazlı, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν έπειτα από μαρτυρίες ότι τον είδαν να επιβιβάζεται σ' έναν από τους συρμούς.

Αρχικά η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του σταθμού, προκειμένου να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του τρομοκράτη που σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, οι αστυνομικοί "πέρασαν από το μικροσκόπιο" τους επιβάτες του συγκεκριμένου συρμού, ενώ έκλεισαν και όλες τις εξόδους, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δράστη.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι ύποπτο, με αποτέλεσμα να πάρουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού, με σκοπό να το μελετήσουν.

Πάντως, ο μάρτυρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, υποστηρίζει ότι είδε τον τρομοκράτη στον σταθμό και πως φορούσε γκρι παντελόνι, μαύρο μπουφάν και μπλούζα με μπορντό κουκούλα.

ΠΗΓΗ: DHA

ADVERTISING

SHARE: