Μακελειό στη Φλόριντα: Ήρωας προπονητής – Έκανε την ‘ασπίδα’ για να γλιτώσει μαθητές

Μακελειό στη Φλόριντα: Ήρωας προπονητής – Έκανε την ‘ασπίδα’ για να γλιτώσει μαθητές

Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της δολοφονικής μανίας του 19χρονου μακελάρη, που αιματοκύλησε λύκειο της Φλόριντα

Σε ταυτοποίηση 12 εκ των 17 ενήλικων και εφήβων, που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 19χρονου δράστη, έχουν προχωρήσει οι αρχές στη Φλόριντα.

Όπως ανακοίνωσε ο τοπικός σερίφης 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους μέσα στις εγκαταστάσεις του λυκείου, δύο απ’ έξω, ένα σκοτώθηκε στο δρόμο ενώ δύο ακόμα, που ήταν μεταξύ των 16 τραυματιών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, δεν άντεξαν και κατέληξαν.

Λεπτομέρειες για τους νεκρούς ενός εκ των 10 πιο αιματηρών περιστατικών με πυροβολισμούς στην σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται στο φως και συγκινούν, όπως η προσπάθεια του βοηθού προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου του σχολείου να γίνει “ασπίδα” και να προστατέψει μαθητές του από την δολοφονική μανία του μακελάρη.

Άαρον Φέις

Η ομάδα του σχολείου επιβεβαίωσε μέσω twitter τον θάνατο του βοηθού προπονητή της, Άαρον Φέις. “Πέθανε ένας ήρωας”, σημειώνεται στην σχετική ανάρτηση. Ο πρώτος προπονητής της ομάδας ενημερώθηκε από μαθήτρια ότι ο Φέις μπήκε ανάμεσα σε αυτήν και τον δράστη και την έσπρωξε για να βγει από μια πόρτα, για να είναι ασφαλής.

Τζέιμι Γκούτενμπεργκ

Ο Φρεντ και η Τζένιφερ Γκούτενμπεργκ ήταν μεταξύ των γονιών που επιχειρούσαν το βράδυ της Τετάρτης να μάθουν μέσω των social media για την τύχη των παιδιών τους. Ο γιος τους Τζέσε στάθηκε τυχερός και επέστρεψε στο σπίτι σώος και αβλαβής αλλά δεν έμελλε να γίνει το ίδιο με την κόρη τους Τζέιμι, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Αλίσα Αλάντεφ

Η φωτογραφία της Αλίσα που ακολουθεί “μοιράστηκε” ευρέως στο facebook από ξαδέρφη της, η οποία έκανε έκκληση για βοήθεια εντοπισμού της. Λίγη ώρα αργότερα, γνωστοποίησε ότι η μαθήτρια είχε σκοτωθεί, σε ηλικία 15 ετών.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα