'Μαλλιοτραβήγματα' στον Λευκό Οίκο

Η πρώην κυρία Τραμπ διεκδικεί τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας

Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως αυτή είναι η πραγματική "Πρώτη Κυρία", αφού ήταν η πρώτη σύζυγος του Προέδρου.

"Έχω απευθείας τηλεφωνική γραμμή με τον Λευκό Οίκο", δηλωσε η Ιβάνα στο ABC, και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να τον καλέσω, φυσικά, γιατί είναι η Μελάνια εκεί και δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο επεισόδιο ζήλιας ή κάτι τέτοιομ γιατι βασικά, εγώ είμαι η πρώτη γυναίκα του Τραμπ, εντάξει; Είμαι η Πρώτη Κυρία, εντάξει;"

Βοηθός της Μελάνια Τραμπ, δήλωσε ότι η Ιβάνα είναι μία πρώην σύζυγος που αναζητά την προσοχή και θέλει να πουλήσει βιβλία.

"Η κυρια Τραμπ έχει κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι για τον Μπάρον και τον Πρόεδρο. Αγαπάει την Ουάσινγκτον και είναι τιμή της ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών" δήλωσε η Στέφανι Γκρίσα, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ.

"Η Πρώτη Κυρία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο και τον ρόλο της για να βοηθήσει τα παιδιά και όχι για να πουλήσει βιβλία", είπε η Γκρίσαμ, προσθέτοντας: "Δεν υπάρχει καμία ουσία στην δήλωση της πρώην, εκτός από αναζήτηση προσοχής και εγωισμός".

Πληροφορίες:nbc, Φωτογραφία: ap

ADVERTISING

SHARE: