Με ‘ματωμένα Χριστούγεννα’ απειλεί και φέτος το Ισλαμικό Κράτος

Με ‘ματωμένα Χριστούγεννα’ απειλεί και φέτος το Ισλαμικό Κράτος
site

Νέο μήνυμα τρόμου από τους τζιχαντιστές που απειλούν με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στη Δύση

Με μία σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες, που θυμίζουν ταινίες τρόμου β΄διαλογής, οι φανατικοί Ισλαμιστές απειλούν να αιματοκυλήσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Χρησιμοποιώντας τους γνωστούς δίαυλους ιντερνετικής επικοινωνίας, οι τζιχαντιστές κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους, καλώντας του “μοναχικούς λύκους” τους να βάψουν με αίμα τις “γιορτές των Σταυροφόρων”.

Ανάμεσά τους, μία φωτογραφία ενός Άγιου Βασίλη δίπλα σε ένα κουτί με εκρηκτικά να στέκεται μπροστά από την Times Square στη Νέα Υόρκη, με τον τίτλο “Θα συνατηθούμε τα Χριστούγεννα… σύντομα”.

site

 

Από τις απειλές τους δεν λείπουν φυσικά ούτε οι μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Εξαπολύωντας απειλές στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά και με κεντρικό… σύνθημα “σύντομα στις διακοπές σας”, οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν φωτογραφίες από την εορταστικά φωταγωγημένη Regent Street στο Λονδίνο, καθώς και από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, όπου διακρίνεται και μία χριστουγεννιάτικη αγορά.

Site

site

 

Και επειδή πρωτίστως τα Χριστούγεννα είναι θρησκευτική γιορτή των Χριστιανών, από το “στόχαστρό” τους δεν ξέφυγε ούτε το Βατικανό. Στην τελευταία τους προπαγανδιστική αφίσα απεικονίζουν έναν τρομοκράτη με στολή ποραλλαγής και μία ρουκέτα να παρακολουθεί από απόσταση την Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, τονίζοντας ότι από τις επιθέσεις “δεν θα εξαιρεθούν ούτε νέοι, ούτε ηλικιωμένοι, ούτε γυναίκες”.

site

 

Σημειώνεται ότι οι αρχές στη Δύση βρίσκονται σε μόνιμη επαγρύπνηση και συναγερμό για τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι άλλωστε νωπές οι μνήμες από την περυσινή επίθεση στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Βερολίνου με φορτηγό, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δεκάδες αθώοι άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα