Μελάνια τι έκανες πριν γίνεις Τραμπ; (και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ)

default image

Οι γυμνές φωτογραφίσεις, το βαλκανικό παρελθόν και οι πρωτιές που ακολουθούν την Μελάνια Τραμπ στο πλατύσκαλο του Λευκού Οίκου (video)

Εάν υπάρχει μία καλή είδηση από τις αμερικανικές εκλογές είναι ότι θα βλέπουμε την Μελάνια Τραμπ όλο και πιο συχνά. H σύζυγος του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπει στον Λευκό Οίκο ως η Πρώτη Κυρία που την συνοδεύουν τόσες πρωτιές, άλλες πιο σοβαρές και άλλες πιο αστείες.

Καταρχάς είναι η πρώτη και μόνη Πρώτη Κυρία που δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και η πρώτη που η μητρική της γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά. Επειδή αυτό στο μέλλον μπορεί να είναι όλο και πιο συχνό, αυτό που δύσκολο μπορεί να πετύχει άλλη σύζυγος προέδρου στο μέλλον, είναι να έχει γεννηθεί σε μία χώρα που σήμερα δεν υπάρχει καθώς η Μελάνια Κναβς (όπως είναι το πατρικό της) ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 1970 στην Γιουγκοσλαβία, στο Νόβο Μέστο που βρίσκεται σήμερα στα εδάφη της Σλοβενίας. Για να κλείσουμε τον κύκλο του μακρινού παρελθόντος, στις ενδιαφέρουσες πρωτιές είναι και αυτή ότι προέρχεται από μία οικογένεια που ο πατέρας ήταν οργανωμένος στο τοπικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να βασίστηκε στις ψήφους των συντηρητικών όμως σε ότι αφορά την τρίτη σύζυγο του – την πρώτη τρίτη σύζυγο που μπαίνει στον Λευκό Οίκο, να και άλλη πρωτιά – έκαναν τα στραβά μάτια σε ότι αφορά το παρελθόν της. Δεν είναι άγνωστο ότι η Μελάνια Τραμπ υπήρξε μοντέλο και ότι στην καριέρα της έχει κάνει και αρκετές γυμνές φωτογραφήσεις. Ναι αυτές είναι οι όχι και τόσο σοβαρές πρωτιές που λέγαμε πιο πάνω. Η Μελάνια θα είναι η πρώτη σύζυγος πλανητάρχη  που έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις, διαφημίσεις εσωρούχων και τηλεοπτική διαφήμιση (σ.σ. μόνο μία και αυτή για καθαριστικό τουαλέτας, το γνωστό παπί).

Ξεκινώντας το μόντελινγκ στα 16 βρέθηκε στο Μιλάνο στα 18 της και στην Αμερική πριν από 20 χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες οι “σατανικοί” δημοσιογράφοι του Associated Press ψάχνοντας τα αρχεία ανακάλυψαν ότι στην πρώτη επίσκεψη της στις ΗΠΑ με απλή βίζα δούλεψε ως μοντέλο 10 φορές βγάζοντας το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 χιλ. δολαρίων χωρίς να φορολογηθεί. Τελικά εξασφάλισε την περίφημη Πράσινη Κάρτα τον Μάρτιο του 2001 και έγινε πολίτης των ΗΠΑ πέντε χρόνια αργότερα μετά από τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005. Ένα γάμο στον οποίο παραβρέθηκε και η Χίλαρι Κλίντον γιατί “δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς” όπως ανέφερε σε προεκλογική του συγκέντρωση ο Τραμπ κάνοντας επίδειξη ισχύος.

 Για να κλείσουμε και με μία ακόμη θετική πρωτιά της Μελάνια είναι η πρώτη – Πρώτη Κυρία η οποία μιλάει πέντε γλώσσες, πέρα από τα Σερβο-κροατικά που ήταν η κοινή γλώσσα στην πρώην Γιουγκοσλαβία, τα Σλοβένικα που είναι η μητρική και τα Αγγλικά  μιλάει με άνεση Γαλλικά και Γερμανικά. Τέλος αν και μοντέλο δεν είναι η (μόνη) ψηλότερη σύζυγος Προέδρου των ΗΠΑ. Στο ύψος της (1,8 μ.) έχουν σταθεί η Ελεανόρα Ρούσβελτ και η απερχόμενη Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα