Μια τίγρης που το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας σκότωσε έναν άνδρα στο κέντρο της πόλης

Μια τίγρης που το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας σκότωσε έναν άνδρα στο κέντρο της πόλης

Συνεχίζεται το χάος στην πρωτεύουσα της Γεωργίας μετά την δραπέτευση άγριων ζώων από τον ζωολογικό κήπο εξαιτίας των πρόσφατων πλημμυρών, καθώς μια τίγρης σκότωσε έναν άνδρα στο κέντρο της πόλης

Μία τίγρης, η οποία είχε διαφύγει από τον ζωολογικό κήπο στο Τμπιλίσι στη διάρκεια των πλημμυρών που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, σκότωσε σήμερα έναν άνδρα στο κέντρο της πόλης, ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος του γεωργιανού υπουργείου Εσωτερικών.

"Μία τίγρης από τον ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας σκότωσε έναν άνδρα κοντά στην Πλατεία Ηρώων. Έχουν αναπτυχθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων και παρακολουθούν τα ίχνη του ζώου", δήλωσε η Νίνο Τζιοργκομπιάνι.

Σύμφωνα με το BBC, όταν η αστυνομία έφθασε επί τόπου, η τίγρης δεν βρισκόταν εκεί και παραμένει άγνωστο που κατευθύνθηκε.

Η τραγωδία σημειώθηκε έπειτα από την υποβάθμιση του κινδύνου, χθες Τρίτη, από τις αρχές του ζωολογικού κήπου, σύμφωνα με τις οποίες τα άγρια ζώα που αγνοούνταν, λιοντάρια και τίγρεις, βρέθηκαν όλα νεκρά.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσαν ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη ένα τζάγκουαρ αλλά δεν τρέφουν πολλές ελπίδες ότι θα βρεθεί ζωντανό.

Το σαββατοκύριακο, δεκάδες ζώα διέφυγαν από τον Ζωολογικό Κήπο της Τιφλίδας μετά τις σφοδρές πλημμύρες που προκάλεσαν χάος στη γεωργιανή πρωτεύουσα, η οποία έχει πληθυσμό 1,1 εκατομμύρια κατοίκους.

Οι κάτοικοι της Τιφλίδας έχουν κληθεί να παραμένουν μέσα στα σπίτια τους όσο τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα στον δρόμο.

Ήδη, 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των πλημμυρών, αλλά ο σημερινός είναι ο πρώτος νεκρός από την επίθεση ζώου, επισημαίνει το BBC.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελεύθερα κυκλοφορούν ακόμη πολλά επικίνδυνα ζώα μετά την πλημμύρα στην Τιφλίδα

Χάος στην Τιφλίδα: Άγρια ζώα ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης

ADVERTISING

SHARE: