Μπριζίτ Μακρόν: Αυτές ήταν οι αγαπημένες μου στιγμές στην Ελλάδα

Μπριζίτ Μακρόν: Αυτές ήταν οι αγαπημένες μου στιγμές στην Ελλάδα

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας μιλάει για την Ελλάδα απ' τη Νέα Υόρκη

Η Πνύκα και η βόλτα στην Πλάκα ήταν απ’ τις αγαπημένες στιγμές της Μπριζίτ Μακρόν κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, στο πλευρό του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν όπως αποκάλυψε η ίδια απ’ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την πρώτη κυρία της Γαλλίας, μαζί με τον σύζυγό της, συνάντησε στη Νέα Υόρκη, έλληνας δημοσιογράφος του greece.greekreporter.com, και δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για τις καλύτερες εντυπώσεις που της άφησε το ταξίδι στην ελληνική πρωτεύουσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν Μπριζιτ Τρονιέ,έξω από την αρχαία αγορά σήμερα το πρωί λίγο πρίν την επίσκεψή της στον αρχαιολογικό χώρο,Παρασκευή 8 Σέπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

 

Πρώτα της ήρθε στο μυαλό η Πνύκα και ο Παρθενώνας, όπως και η βόλτα που έκανε στην περιοχή της Πλάκας.

 

Έσπευσε ωστόσο να συμπληρώσει και «οι πολύ θερμοί άνθρωποι στην Ελλάδα», λέγοντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι «την αγαπούν», πως και εκείνη τους αγαπά.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Την αγάπη του για την Ελλάδα εξέφρασε και ο γάλλος πρόεδρος στην ίδια ερώτηση του δημοσιογράφου, καθώς έφευγε βιαστικά απ’ το σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα