Νέα καταγγελία για τον Σπέισι: ‘Έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι του γιου μου και άρπαξε τα γεννητικά του όργανα’

Νέα καταγγελία για τον Σπέισι: ‘Έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι του γιου μου και άρπαξε τα γεννητικά του όργανα’
Kevin Spacey performs at the 71st annual Tony Awards on Sunday, June 11, 2017, in New York. (Photo by Michael Zorn/Invision/AP) ap

Ο 18χρονος δέχτηκε επίθεση από τον γνωστό ηθοποιό σε μπαρ, αφού πρώτα τον είχε μεθύσει. Έφυγε από εκεί όταν ο Σπέισι πήγε στην τουαλέτα, σύμφωνα με την μητέρα του

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπέισι έγινε γνωστή την Τετάρτη, με μια πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού να αποκαλύπτει, σε συνέντευξη Τύπου, ότι ο γιος της έπεσε θύμα του γνωστού ηθοποιού.

Η Χέδερ Ούνρου υποστήριξε ότι ο γιος της παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Σπέισι, σε μπαρ της Μασαχουσέτης όταν ήταν 18 ετών, τον Ιούλιο του 2016. Είπε ότι ο ηθοποιός αγόρασε ποτό για τον γιο της, τον μέθυσε και μετά “έβαλε το χέρι του στο παντελόνι του και άρπαξε τα γεννητικά του όργανα”. Όπως δήλωσε, ο Σπέισι είχε προσκαλέσει τον γιο της σε ένα πάρτι. Όταν ο ηθοποιός πήγε κάποια στιγμή στην τουαλέτα, ο γιος της έφυγε από τον χώρο. “ντροπή σου γι’ αυτό που έκανες στον γιο μου. Οι πράξεις σου είναι εγκληματικές”, είπε η Ούνρου, ξεσπώντας σε κλάματα.

Να σημειωθεί ότι η Ούνρου, μέρες πριν αρχίσει η “βροχή” καταγγελιών για τη δράση του Σπέισι και ενώ το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ήταν σε πλήρη εξέλιξη, είχε κάνει σειρά αναρτήσεων στο twitter, προμηνύοντας τι θα ακολουθούσε για τον ηθοποιό.


Οι καταγγελίες κατά του Σπέισι αφορούν χρονικά από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 έως το 2016, διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν στο Χόλιγουντ και ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου. Η αρχή έγινε από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ και ακολούθησαν ένας μπάρμαν, ο οποίος εργαζόταν κοντά στο Old Vic, ένας κινηματογραφιστής, που υποστήριξε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 22 ετών ως μέλος κινηματογραφικού συνεργείου και μία γυναίκα η οποία ήταν βοηθός παραγωγού στο Μπροντγουέι όταν δέχτηκε επίθεση.

(Πηγή: BBC, Φωτό: Michael Zorn/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα