Ο ηγέτης του UKIP άφησε τη γυναίκα του για 25χρονο μοντέλο

Ο ηγέτης του UKIP άφησε τη γυναίκα του για 25χρονο μοντέλο
Henry Bolton, who has been elected as the new party leader of Britain's UK Independence Party speaks during the UKIP National Conference in Torquay England Friday Sept. 29, 2017. (Ben Birchall/PA via AP) Ben Birchall/PA via AP

Την σχέση του με το μοντέλο και μέλος του κόμματος επιβεβαίωσε επίσημα ο Μπόλτον

Ο ηγέτης του ακροδεξιού βρετανικού κόμματος UKIP επιβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης τις φήμες πως άφησε την 42χρονη σύζυγό του για ένα 25χρονο μοντέλο.

Ο 54χρονος Χένρυ Μπόλτον δήλωσε πως έχει σχέση με το μέλος του κόμματος Τζο Μάρνεϋ, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως μοντέλο, ηθοποιός και δημοσιογράφος και σύμφωνα με το προφίλ της στο facebook πέρασε αρκετό χρόνο με τον Μπόλτον, μέσα στις γιορτές.

 

Στο μήνυμά του προς τους οπαδούς του ξενοφοβικού κόμματος ανέφερε πως ποτέ δεν είχε “κρυφή σχέση”. Στην ανακοίνωσή του ο ακροδεξιός ηγέτης αναφέρει: “Τις τελευταίες εβδομάδες είχα μία αλλαγή στη ζωή μου. Αν με ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έχετε δει ότι περνάω χρόνο με κάποια η οποία γίνεται όλο και πιο σημαντική για μένα. Δεν είναι κάτι που κρατούσα κρυφό”.

© Steve Finn Photography

 

Ο Μπόλτον είχε παραδεχτεί ότι βρισκόταν σε διάσταση με την ρωσικής καταγωγής σύζυγό του εβδομάδες αφού ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος. Οι δυο τους είχαν αποκτήσει μία κόρη το 2016.

Φωτογραφίες:Ben Birchall/PA via AP, dailymail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα