Ο Κάρολος θα παραδώσει την Μέγκαν Μαρκλ στο Χάρι

Ο Κάρολος θα παραδώσει την Μέγκαν Μαρκλ στο Χάρι
Ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία AP

Ο καλός ο πεθερός στην ανάγκη φαίνεται. Το σίριαλ των τελευταίων ημερών με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ έλαβε επιτέλους τέλος, αφού ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποφάσισε να αναλάβει δράση

Μπορεί να είναι ασυνήθιστο, αλλά και πάλι ο φετινός “γάμος της χρονιάς” ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές χάρη στο πλούσιο “παρασκήνιό” του. Στους γάμους είθισται ο πατέρας να συνοδεύει τη νύφη μέχρι το γαμπρό. Στην προκειμένη αυτό δεν είναι εφικτό και αυτός που θα παραδώσει τη νύφη στο γαμπρό δεν είναι άλλος από τον… πεθερό, που στην προκειμένη είναι ο πρίγκιπας Κάρολος.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η ” Η δεσποινίς Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε από την αυτού εξοχότητά του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, να τη συνοδεύσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την ημέρα του γάμου της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι ευτυχής που θα μπορέσει να καλωσορίσει τη δεσπονίδα Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια με αυτό τον τρόπο”.

Κάπως έτσι, γράφτηκε ένα ακόμη “happy end” λίγο πριν ξεκινήσει η νέα ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι προετοιμασίες του γάμου θύμιζαν περισσότερο κακογυρισμένο τηλεοπτικό ριάλιτι. Ο λόγος δεν ήταν άλλο από τις παλινωδίες σχετικά με την παρουσία ή όχι του πατέρα της Μέγκαν στο γάμο. Ο οποίος τελικά, όπως η ίδια αναγκάστηκε να ανακοινώσει δημόσια, δεν θα είναι σε θέση να τη συνοδεύσει αφού θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Μια επέμβαση που έρχεται ύστερα από έμφραγμα που υπέστη, μετά το σήριαλ της δημοσίευσης στημένων παπαράτσι φωτογραφιών που άφησε αλγεινές εντυπώσεις, προκάλεσε δυσφορία στα Ανάκτορα, αλλά και μεγάλη αναστάτωση στην μέλλουσα νύφη. που αλλιώτα τα περίμενε και αλλιώς της ήρθαν… Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον, θα κάνει άκρως θεαματική είσοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα