O Κιμ Γιόνγκ Ουν ανατίναξε ομοίωμα της ‘προεδρικής οικίας’ της Ν. Κορέας

default image

Οξυμένα τα πνεύματα στην κορεατική χερσόνησο, με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν να ανατινάζει όμοιο κτήριο με αυτό της προεδρίας της Σεούλ και τη δεύτερη να δηλώνει ότι θα υπάρξει ηχηρή απάντηση (Pics)

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν απολαμβάνει την ανατίναξη ενός κτηρίου που έμοιαζε με την προεδρική κατοικία της Νότια Κορέας και προειδοποιεί τους εχθρούς του ότι είναι έτοιμος για πόλεμο.

Συγκεκριμένα , όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας παρακολούθησε μια στρατιωτική άσκηση των δυνάμεων της χώρας του, που στόχο είχε την “προεδρική οικία” της Νότιας Κορέας, όπως και άλλες τοποθεσίες-κλειδιά των αντιπάλων και δήλωσε ενθουσιασμένος από την επίδοση του στρατού.

 

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, δείχνουν τον Κιμ Γιόνγκ Ουν χαμογελαστό να παρακολουθεί τους βομβαρδισμούς και να απολαμβάνει ιδιαίτερα την ανατίναξη της “προεδρικής οικίας”.

“Πολύ ωραία. Τα στρατεύματα του εχθρού δεν έχουν πού να κρυφτούν” δήλωσε ο Κιμ Γιόνγκ Ουν στο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Οι τελευταίες απειλές όξυναν ακόμη περισσότερο τα πνεύματα  μεταξύ των δυο χωρών, με την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας να χαρακτηρίζει προκλητικές τις στρατιωτικές ασκήσεις του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

 

Μάλιστα, με σχετική ανακοίνωση από το γενικό επιτελείο των ένοπλων δυνάμεων, η Σεούλ καταδίκασε έντονα την άσκηση και την προσομοίωση και προειδοποίησε πως, αν υπάρξει προβοκατόρικη κίνηση εκ μέρους της Βόρειας Κορέας, τότε θα απαντήσει αναλόγως.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα