Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέστρεψε στη Β. Κορέα μετά τη συνάντηση με τον Μουν Τζε-Ιν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέστρεψε στη Β. Κορέα μετά τη συνάντηση με τον Μουν Τζε-Ιν
Οι σωματοφύλακες του Κιμ Γιονγκ Ουν τρέχουν γύρω από τη λιμουζίνα του AP

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου, στο οποίο επιβιβάσθηκε και χαιρέτισε κουνώντας το χέρι τους οικοδεσπότες του κατά την αναχώρησή του από την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν πέρασε τα σύνορα και επέστρεψε στη Βόρεια Κορέα, στο τέλος της ιστορικής συνάντησης κορυφής που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-Ιν, σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδόθηκαν απ’ ευθείας από την τηλεόραση.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου, στο οποίο επιβιβάσθηκε και χαιρέτισε κουνώντας το χέρι τους οικοδεσπότες του κατά την αναχώρησή του από την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη.

Προηγουμένως είχε παρευρεθεί μαζί με τον Μουν σ’ ένα θέαμα ήχου και φωτός κατά το κλείσιμο της συνόδου. Οι δύο άνδρες κρατιούνταν για ώρα από το χέρι ενώ εικόνες από την ιστορική χειραψία τους νωρίτερα σήμερα αναμεταδίδονταν πάνω στην πρόσοψη του Οίκου της Ειρήνης, ενός κτίσματος από γυαλί και μπετόν που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Πανμουντζόμ, όπου υπογράφηκε η κατάπαυση του πυρός και όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κορυφής.

Έπειτα από μια χειραψία με τον νοτιοκορεάτη πρόεδρο, ο βορειοκορεάτης ηγέτης επιβιβάσθηκε στη μαύρη λιμουζίνα του και πέρασε και πάλι στα σύνορα, με τους σωματοφύλακές του να τρέχουν πίσω από το όχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα