Ο ζηλιάρης σύζυγος τον έβγαλε τρομοκράτη

Ο ζηλιάρης σύζυγος τον έβγαλε τρομοκράτη

Εξηντάχρονος Αυστριακός κατήγγειλε Σύρο...για να τον απομακρύνει από τη γυναίκα του!

Ολόκληρη η δύναμη "Κόμπρα" κινητοποιήθηκε για να συλλάβει επικίνδυνο τρομοκράτη. Ανακάλυψαν όμως ότι η καταγγελία έγινε για λόγους ζήλιας.

Εξηντάχρονος Αυστριακός είχε στείλει το Νοέμβριο ένα ανώνυμο μήνυμα στο υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας, με το οποίο κατήγγειλε ότι 29χρονος μετανάστης ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους και σκόπευε να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στο Ίνσμπρουκ.

Ο Σύρος συνελήφθη αμέσως, αφού οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση των αυστριακών ειδικών δυνάμεων "Κόμπρα". Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος 24 ώρες αργότερα, αφού αποδείχτηκε ότι δεν ήταν επικίνδυνος παρά μόνο για τη... συζυγική γαλήνη του 60χρονου: ο τελευταίος ομολόγησε ότι επινόησε τις κατηγορίες για να εμποδίσει τον 29χρονο να συνοδεύσει τη σύζυγό του σε μια τοπική διαδήλωση.

Τα κακά νέα δεν σταματούν όμως εδώ για τον 60χρονο: κινδυνεύει τώρα να καταδικαστεί ακόμη και σε πενταετή φυλάκιση, για την αχρείαστη κινητοποίηση των αρχών. Και το χειρότερο: ο 29χρονος θα έχει την ευκαιρία, αν καταδικαστεί ο σύζυγος, να συνοδεύσει τη σύζυγο και σε άλλες εκδηλώσεις...

Πηγή: ΑΠΕ

ADVERTISING

SHARE: